Svetsko prvenstvo u Fitnes challenge održano u gradu na Moravi: Mladi Čačani osvojili najviše medalja 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Svetsko prvenstvo u Fitnes challenge održano u gradu na Moravi: Mladi Čačani osvojili najviše medalja
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
23.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak – U Čačku je održano po peti put Svetsko prvenstvo u fitnesu za decu od sedam do 15 godina.



Učešće je uzelo više od 350 takmičara, 100 delegata iz više od 15 zemalja. Najviše medalja osvojila su deca iz grada na Moravi.

Trinaestogodišnja Lara Kurćubić je prvak sveta u fitness challenge-u i naglasila da je konkurencija bila jaka, a da su se radi trud višestruko isplatili.

Svetsko prvenstvo u Fitnes challenge održano u gradu na Moravi, foto: 4N Studio/D. Nikolić

Takođe, i ostali reprezentativci iz Čačka Angelina i Konstantin Ivanović, Sergej Stojičić i Strahinja Stanojević istakli su da su ponosni na postignute rezultatate, te da su dali sve od sebe prilikom treniranja kako bi postigli najbolje i išli dalje ka novim uspesima.

„To je rezultat velikog rada i velikog odvojenog vremena, trenirali smo pet puta sedmično, deca su vežbala godinu dana, što je danas urodilo plodom”, rekao je za Glas zapadne Srbije Robert Kurćubić, trener.

Ovo Svetsko prvenstvo ima neprocenjivu vrednost, pre svega jer su usmerena, ohrabrena i podržana deca koja sanjaju velike snove i ostvaruju vrhunske rezultate.

Goran Ivanović, predsednik Saveza Srbije za bodi bilding i fitnes, foto: 4N Studio/ D. Nikolić

„Ukupno smo osvojili 12 medalja, ali od tog broja šest medalja su doneli I naši Čačani za Republiku Srbiju I grad Čačak, a ostalih šest dečica iz ostalih gradova u našoj zemlji. Mi smo pre svega na Kongresu u novembru mesecu prošle godine dobili mogućnost da po peti put Svetskog prvenstva organizujemo takmičenje ovde u Čačku. Naravno, to je veliki značaj za Republiku Srbiju, sam grad Čačak, posebno, jer promovišete svoju državu, svoj grad. Tu se deca druže, menjaju se brojevi telefona, u svakom slučaju Svetski šampionat I u ekonomskom smislu Republici Srbiji, gradu Čačku donose benefit. Dakle, svi smeštajni kapacitetri su bili do poslednjeg mesta popunjeni, angažovali smo više od 10 autobusa, više od 50 osoblja iz našeg Saveza bilo je uključeno za organizaciju Svetskog prvenstva, i nadamo se uz pomoć predsednika Svetske federacije koji je I sada bio prisutan u Čačku organizovati Svetsko prvenstvo ovde ui našem gradu. Takođe, posebna zahvalnost Ministarstvu omladine i sporta, Sportskom savezu Srbije, gradu Čačku, organizacionom odboru I svima koji su doprineli da ovaj Šampionat doživi potpun uspeh, a za mene je poseban uspeh 12 medalja, od toga šest iz Čačka”, izjavio je za Glas zapadne Srbije Goran Ivanović, predsednik Saveza Srbije za bodi bilding i fitnes.

A ovi mladi ljudi nastavljaju da treniraju za nove sportske rezultate, a već osvojeni su podsticaj da idu napred.

Prilog produkcije 4N Studio emitovan je u emisiji „Jutro” na Prvoj televiziji:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


svetsko prvenstvo fitnes challenge cacak goran ivanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.364.647 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)