СНС: Амбуланте настављају са радом 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Амбуланте настављају са радом
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
10.04.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Поводом информација о затварању шест амбуланти на подручју општине Лучани Општински одбор Српске напредне странке у Лучанима

огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости.

Потпуна је лаж и неистина да је било ко за то надлежан донео одлуку о затварању амбуланти на сеоском подручју у општини Лучани.

Све амбуланте у селима Котража, Горачићи, Каона, Милатовићи, Вича, Горњи Дубац и Марковица морају наставити са нормалним радом. Онако као су и до сада радиле. А може, и треба, и много боље, одговорније и квалитетније.

СНС има скупштинску већину за вршење локалне власти у општини Лучани и никада није, нити ће, изгласати одлуку којом би се на било који начин довео у питање рад амбуланти и основна здравствена заштита на сеоском подручју ове општине.

СНС од директора Дома здравља Лучани са седиштем у Гучи, Др Гордане Гашевић, захтева одговорност за организацију и унапређење рада и поштовање одлука надлежних државних и органа локалне самоуправе.

СНС подсећа да је пок. Др Љубо Поповић провео цео радни век у Дому здравља у Гучи стижућу чезом у свако најудаљеније драгачевско село да лечи болесне.

СНС подржава реформе јавног сектора које спроводи Влада Републике Србије, рационализацију, модернизацију и повећање ефикасности у раду, и неће дозволити да се она доводи у питање од стране оних чији лични интереси и нерад су угрожени.

СНС најоштрије осуђује понашање свих оних који на непримерен и недостојан начин манипулишу грађанима и супростављају се унапређењу организације рада, борби против корупције и успостављању реда, рада и одговорности у једној значајној области каква је здравствена заштита становништва.

Истицање обавештења на амбулантама да до даљњег неће радити и ширење лажних вести о затварању у селима Котража, Горачићи, Каона, Милатовићи, Вича, Горњи Дубац и Марковица, представља неодговорност оних који су то чинили и за собом повлачи кривичну и одговорност за повреду радних обавеза.

СНС захтева од надлежних државних органа да реагују у складу са њиховим законским овлашћењима и надлежностима, а од руководства општине Лучани да преко надлежних органа преиспита рад и понашање директора и најодговорнијих у овој установи.

Повереништво ОО СНС у Лучанима




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.149.918 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)