Делегација холандске амбасаде у Прибоју 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Делегација холандске амбасаде у Прибоју
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
26.01.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Холандска компанија „Woodu vorld", у Слободној зони Прибој, успешно послује готово од њеног оснивања.

Производе се викенд и шатор куће за пробирљиво европско тржиште. Куће су од дрвета, у просеку од 60 до 100 квадрата, поптуно су опремљене намештајем, а монтажа се врши на лицу места, по систему кључ у руке.

Заменица холандске амбасаде у Србији Ана Бринкс задовољna je привредним напретком ове средине, а посебно је била поносна, на оно што је видела у производњној хали ове компаније, што, како каже, само потврђује холандски предузетнички дух.

Делегацији холандске амбасаде у Србији на посети се, захвалио Борис Мрдовић, председник СО Прибој, а и овај обилазак најбрже растуће слободне зони у Србији, само потврђује оправданост њеног оснивања. Наравно, локална самоуправа ће се и даље трудити да ствара што повољнији привредни амбијент, што ће значити и долазак нових инвеститора.

Као и Слободна зона Прибој и компанија „Woodu world" је брзо растућа, тренутно се ради пуном паром, уговорених послова има у наредне две године, посао се једва стиже,а то,на задовољство Прибојаца, подрзумева и нова запошљавања.

У овој компанији у Прибоју тренутно је запослено 55 радника,само у последњих десетак дана примљено је 15 нових извршилаца,а због уговорених дугорочних послова, на видику су и нова запошљавања али и ширење производних капацитета, истакао је Бернард Кордић, власник фирме „Woodu world".

ГЗС/Општина Прибој




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj holandija drvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.924.116 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)