ПОКС парламентаран и у Сјеници 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
ПОКС парламентаран и у Сјеници
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
03.09.2018 | 0 коментар(а)



Сјеница - Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) је парламентарна странка и у Сјеници, након што му је приступио одборник Момир Ковачевић,
Зграда Општине Сјеница, фото: ГЗС

који је и повереник тог покрета у тој општини.

„Коначно су створени услови да се борим у странци за програм који сам одувек заступао, а који је садржан у њеном имену Покрет обнове Краљевине Србије. Обнова краљевине, јединство нације, традиција, породица и равномеран регионални развој читаве Србије, најважнији су циљеви ПОКС, због којих сам приступио овој новоформираној странци која после годину дана постојања има преко 10.000 чланова и више од 70.000 присталица”, рекао је Ковачевић, саопштено је из ПОКС-а.

Иначе, Момир Ковачевић је био члан Нове Србије, а одборнички мандат добио је као део заједничке одборничке листе који су чинили и СНС и ДСС.

Председник СО Сјеница Мухедин Фијуљанин изјавио је да скупштини није стигло никакво обавештење о изласку одборника Момира Ковачевића из Нове Србије и преласка у ПОКС.

Повереник СНС за Златиобрски округ Крсто Јањушевић изјавио је за Глас западне Србије да се одборник Ковачевић још увек није изјаснио да ли ће у наредном периоду деловати у оквиру постојећег посланичког клуба или као самостални одборник.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.183.921 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)