Металац ремијем у последњим секундама и даље држи корак са суперлигашима, подела бодова у Драгачеву: Младост - Металац 3:3 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Металац ремијем у последњим секундама и даље држи корак са суперлигашима, подела бодова у Драгачеву: Младост - Металац 3:3
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
21.03.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Изузетно занимљива и атрактивна утакмица 28. кола регуларног дела фудбалске
Илустрација, фото: ГЗС

Суперлиге Србије између Младости и Металца у Лучанима завршена је, судећи по свему виђеном, потпуно заслуженим ремијем - 3:3.

Прегршт прилика, лепих акција, три гола и након свега приказаног праведно вођство Младости у првих 45 минута епилог су првог полувремена које је обележио преокрет домаћих.

Металац је дошао до предности у 18. минуту када се Филип Бачкуља снашао у шеснаестерцу и из одбитка постигао гол.

Претходно је Младост пропустила неколико одличних шанси и изгледало је да је кажњена за промашаје, али то није дуго трајало.

Милан Бојовић је гађао за мало изнад пречке из добре позиције у 25. минуту док је у 27. Саша Јовановић упутио нови шут што је било предигра за изједначење које је уследило у 28. минуту преко ветерана Јанка Тумбасевића.

Он је изједначио после корнера главом, крајње заслужено!
У 37. минуту Младост долази до потпуног преокрета када је Ђорђе Гордић одлично испратио акцију и из другог плана успео да је после одбитка угура у мрежу.

Наставак игре донео је нешто мирнији ритам и спорији темпо у коме су искусни играчи Младости успели да одоле повременим притисцима гостију.
Тако све до 76. минута када је Јован Стојановић одличним ударцем поравнао резултат.

Нову предност домаћину донео је млађани 17-годишњи везњак Ђорђе Гордић, двоструки стрелац меча који најављује изузетну каријеру, и то опет пошто је изврсно испратио акцију.

Да Металац ипак остане у игри побринуо се у последњим тренуцима судијске надокнаде времена, Илија Милићевић у 94. минуту.
Милићевић је фантастично реаговао главом након скраћеног корнера Дамјана Крајишника.

Освојеним бодом задовољнији могу да буду свакако домаћи играчи који су на безбедном и сигурном месту били и пре овог меча када је у питању опстанак, док Металац чека неизвесно време у наредна два месеца у којима ће у плеј-ауту морати да се избори за макар треће место отпозади које гарантује меч са опстанак са трећом екипом из Прве лиге Србије.

Младост је тренутно 11. са 32 бода, а Металац претпоследњи 15. са 24.
Први наредни ривал је Раднички 1923 из Крагујевца са 27 бодова.
У следећем колу Младост иде на ноге екипи Колубаре, а Милановчани играју код куће против Спартака из Суботице.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani fudbal utakmica mladost metalac remi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.732.802 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)