„Са билијарском лоптицом у бокс рукавици” утире пут успесима Јавора: Игор Бонџулић покренуо машину и води ка Суперлиги 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
„Са билијарском лоптицом у бокс рукавици” утире пут успесима Јавора: Игор Бонџулић покренуо машину и води ка Суперлиги
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
29.04.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - На радост ивањичке публике, али и свих становника Моравице, Јавор пружа одличне
Илустрација, фото: ГЗС

партије у последње време, у таласу носи све пред собом – шест победа од седам последњеодиграних кола – и незадрживо граби ка елитном друштву и тимовима у Суперлиги Србије.

Са 63 освојена бода први је на табели, а са врха се све "боље види".

Најближи пратиоци који би могли да га угрозе и евентуално помрсе конце око директног пласмана у елиту заостају пет бодова, међу њима и наредни противник, београдски ИМТ. Утакмица је у Ивањици, у понедељак, 2. маја.

По свему, пак, приказаном у последњих више од месец дана, Ивањичани не треба да брину јер поглед на табелу најбоље одсликава тренутну форму.

Момци у дресу Јавора играју добар фудбал, делују уиграно и компактно, што све у изјави за Глас западне Србије потврђује и шеф струке Игор Бонџулић, који је, чини се, из полууспаванке пробудио играче када је од претходника преузео тим.

Говорећи о задњим резултатима, скромно све заслуге приписује својим пуленима.

„У понедељак нам је јако важан меч против ИМТ-а. Желимо да будемо опрезни и сконцентрисани јер од опуштања можемо да имамо само проблем. Што се тиче успеха, имали смо јако пуно повређених играча на почетку пролећног дела који су се с временом опоравили. Увидели су да као тим могу да направе пуно, и они су апсолутно најзаслужнији за последње резултате клуба", наводи Бонџулић и додаје да док год није математички све решено не сме да буде размишљања по принципу "здраво за готово”.

Каже да је наредни противник незгодна екипа која има своје амбиције и да би један лош резултат код куће довео екипу у проблем.

„Само нас одговоран приступ може одвести ка циљу. Не споримо да желимо Суперлигу. Тамо нам је место али полако. Идемо корак по корак”, јасан је шеф струке Јавора.

Човек који је препородио свој тим и улио неопходну дозу оптимизма играчима – податак да када је преузео екипу Јавор је имао осам бодова заостатка за првим, а данас делећи чело табеле пет степеника му други гледају у леђа, говори сам за себе – остаје чврсто на земљи.

Упитан шта га чини опуштеним, одговара као из топа: билијар и бокс!
Биће да из боксерских рукавица билијарски прецизно припрема Јавор за изазове који следе, док верна публика прижељкује нове "фудбалске нокауте" на путу до Суперлиге.

До краја првенства, осим ИМТ-а, Јавор дочекује Сремску Митровицу и Лозницу, а у гостима игра против Жаркова.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica javor bondzulic superliga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.245.851 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)