СНС: Дугује и Богу и народу, а дели лекције свима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Дугује и Богу и народу, а дели лекције свима
Trenutno na sajtu: 276       |       Podeli:
14.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Чачку, саопштио је данас да је направио помак у јавној дебати са власником портала Ознонпрес и Чачанских новина,

те функционером пет различитих странака, Стојаном Марковићем, обзиром на то да је признао да су активисткиње СНС на његовом порталу називане лаким женама сумњивог морала.

"До душе покушао је да избегне ову тему (вероватно зато што се нечега стиди) и како рече, он нема ништа са тим, јер је то писао неко други. Он је само то објаиво безброј пута и сматра да у томе нема баш ништа лоше, и као такав нашао се позван да штити права жена. Личи на Стојана, зар не?" пише у саопштењу.

"Закукао је као сињи кукавац, јер му је тобож Српска напредна странка помињала породицу. Не видимо шта је лоше у томе што смо грађанима Чачка саопштили чињеницу да је велики опозиционар Стојан молио тројицу функционера локалног одбора СНС да му "прогурају" супругу у странци. О туђим породицма није бринуо када је објавио списак донатора Српске напредне странке, а онда дозволио у коментарима да се исти вређају, омаловажавају и понижавају. И како му не паде на памет да објави листу донатора других странака, него само податке о нашим симпатизерима? Исто као што се није питао како се осећају породице наших активисткиња, док на Стојановом порталу читају како су им мајке, ћерке и сестре лаке жене. Личи на Стојана, зар не?" наводе напредњаци у саопштењу.

СНС истиче да њихова саопштења представљају званични став те странке, а не било ког појединца.

"Какав је профил човека, Стојан је показао колико одмах после саопштења наше странке када је на свом порталу из освете измислио причу о томе како премијерка не познаје нашег народног посланика и како га је обезбеђење физички одвојило од ње. Опет личи на Стојана, зар не?" пише у саопштењу.

"У његову одбрану очекивано је стао његов коалициони партнер Бошкић који је оптужио нашу странку да гуши медије, а пар дана пре тога обећао је да ће када дође на власт да угаси медије који се њему не допадају. Морамо признати да је ово нека нова, до сад невиђена врста бораца за демократију и слободу медија", истичу напрењаци.

А колико СНС наводно "гуши" медије, најбољи пример је управо Стојан, наводи напрењаци и додају да он у својим медијима "најодвратније и најљигавије вређа Председника Србије и све напредњаке, користи простор који је у власништву града и за који дугује преко пола милиона динара".

"Редовно добија средства од министарства и локалне самоуправе. Дакле добија новац грађана Србије међу којима су и преко два милиона оних који подржавају Александра Вучића, као и новац грађана Чачка, међу којима је и преко 27.000 оних који гласају за СНС. Толико о томе колико Српска напредна странка "гуши" медије. И толико о томе колико Стојан поштује грађане од чијег новца живи. Личи на Стојана, зар не?" каже се у саопштењу.

Што се тиче измишљених оптужби да су Марковића вређали и пљували у саопштењима, у СНС обећавају да му никада нећемо "псовати мртву мајку", "пишати по гробовима", никада му нећемо рећи ни да је "малоуман и заостао у развоју" и све оно чиме нас чашчавају сви они које Стојан поносно промовише на свом порталу.

"Такође, никада нећемо ниједног члана редакције Озона избацити из наших просторија и забранити му приступ нашим функционерима, како то раде Стојанови политички идоли са неподобним новинарима. Желимо Вам пуно здравља и успеха на приватном плану и да вам политичке каријере буду "успешне" као и до сада", закључује се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.228.676 посета
Тренутно на сајту: 277 посетилац(a)