За длаку избегнута трагедија поред Западне Мораве: Бахати возач мотора пролетео кроз пешачку стазу 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
За длаку избегнута трагедија поред Западне Мораве: Бахати возач мотора пролетео кроз пешачку стазу
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
30.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Невероватно бахат потез изненадио је све Чачане који су шетали поред Западне Мораве. На пешачкој стази, једној од најпосећенијих у

граду, младић са мотором оглушио се о све могуће забране кретања и уз брзу вожњу попео се уз степениште које води на градску брану. Сви који су се нашили у близини остали су шокирани призором, преноси РИНА.


"Мотор није чак ни онај скутер, него већи мотор који се користи у тркама. Младић са кацигом на глави само је одједном налетео прошао пешаке и мимо њих кренуо уз степениште, касније је наставио преко бране и даље бедемом. Ово је заиста нечувено, јер је на тај начин угрожена безбедност пешака, а оно што је најгоре јесте да на тој стази и у том делу града у свако доба има много мале деце. Питам се да ли смо такав народ да нам и на Морави треба полицајац који ће да дежура и санкциноше бахате младиће", каже за РИНУ огорчена Чачанка.


Прошле године у потпуности је уређен читав део око градске плаже, па је од блата, прашине и ругла настала локација која сада служи за понос свим становницима. Сада је то најлепши део града, где са првим пролећним данима све врви од народа. Уређен је и паркинг, постављен дечји мобилијар и клупе, али појединицима то као да није важно. За пар минута своје личне сатисфакције спремни су да пошаљу срамотну слику из свог града.

"Уложили смо велике напоре да ово буде заиста најлепши део Чачка и у томе смо успели. Растужују ме слике оваквих појединаца, али на сву срећу њих је врло мало и већина грађана овде долази са породицом и пријатљеима како би у пријатном амбијенту провели лепо време поред реке. Оваква ремећења јавног реда и мира су недопустива", изјавио је градоначелник Милун Тодоровић.
Новина на Градској плажи је и потпуно нов јавни тоалет, који ће бити доступан свим суграђанима који посећују овај део града, а прилагођен је и особама са инвалидитетом и поседује и посебан део за мајке са бебама.

 

 

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.896.052 посета
Тренутно на сајту: 520 посетилац(a)