Pokrali električne instalacije iz novoizgrađene Zdravstvene stanice 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Pokrali električne instalacije iz novoizgrađene Zdravstvene stanice
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
05.04.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Radovi na izgradnji nove Zdravstvene stanice u čačanskom naselju Ljubić, prema rečima gradonačelnika Čačka



teku dobrom dinamikom i pored incidenta koji se pre mesec dana dogodio, a kojim je pričinjena veća materijalna šteta na samom objektu.

„Neki nesavesni ljudi, koje je u policija identifikovala i privela, su ušli unutra i pokidali i pokrali skoro sve kablove i instalacije koje su već bile ugrađene. Šteta, finansijski iznosi oko 1,2 miliona dinara. Međutim, nije problem ta finansijska šteta koliko je problem vreme potrebno da se sada to sve ponovo uradi. Da se izvadi preostala instalacija, da se ponogo ugradi, da se gletuju zidovi. Podovi su završeni. To je nešto što nas malo usporava, ali sam ubeđen da će Zdravstvena stanica u Ljubiću biti potpuno opremljena i otvorena za korisnike”, rekao je Milun Todorović, gradonačelnik grada Čačka.

Nova Zdravstvena stanica stajaće na usluzi preko 30.000 stanovnika grada Čačka koji žive na levoj obali reke Zapadne Morave. U ovoj zdravstvenoj ustanovi radiće preko 70 lekara i ostalog medicinskog osoblja, a u njoj će biti smešteni pored lekara opšte prakse, stomatologija, ginekologija, pedijatrija, urgentna služba kao i hitna medicinska pomoć.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI CACAK ZDRAVSTVENA STANICA KRADJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.650.025 посета
Тренутно на сајту: 407 посетилац(a)