Мандић замолио Вучића: Српски народ да пружи заједнички одговор, тешки тренуци у Црној Гори 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Мандић замолио Вучића: Српски народ да пружи заједнички одговор, тешки тренуци у Црној Гори
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
15.05.2020 | 0 коментар(а)



Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић рекао је, у телефонском разговору са председником Србије Александром Вучићем,

да је потребно да српски народ пружи „заједнички одговор“ на ситуацију у којој се нашао српски народ и Српска православна црква у Црној Гори.

Мандић је, након завршетка заседања Скупштине Црне Горе, позвао Вучића, и замолио да га прими политичке представнике српског народа, као и друге представнике српских организација из Црне Горе, наводећи да би волео да Вућић позове на тај састанак и патријарха Иринеја, објавио је портал ИН 4 С, позивајући се на врх те станке.

„Наша земља се налази на ивици грађанских сукоба које призива режим који је утамничио владику Јоаникија и већи број свештеника наше свете Српске православне цркве.

Очекујем да као српски народ дамо прави и заједнички одговор у овим тешким тренуцима са којима се суочавамо ми и наша Црква у Црној Гори.

Волио бих да на тај састанак позовете и његову Светост Патријарха СПЦ господина Иринеја“ замолио је Мандић у телефонском разговору Вучића, пренео је овај портал.

Састанак је планиран за суботу, у Београду.

Бета/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mandic vucic narod crna gora podrska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.259.794 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)