Обрадовић најавила сет закона о реформи плата у јавном сектору 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
Обрадовић најавила сет закона о реформи плата у јавном сектору
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
03.02.2021 | 0 коментар(а)



Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић најавила је доношење сета закона који се односе на систем

плата у јавном сектору, а који ће бити квалитетнији од оних чија је примена одложена за следећу годину, услед пандемије корона вируса.

Она је са шефом делегације ЕУ у Србији Семом Фабрицијем разговарала о сарадњи у области реформе јавне управе, као једном од приоритета процеса европских интеграција Србије, саопштило је Министарство државне управе и локалне самоуправе.

На састанку је оцењено да важно промовисања реформе јавне управе у јавности, а ЕУ обезбедјује значајна средства за Србију да реформише тај важан сектор.

Министарка је истакла да ће посебну пажњу посветити оснаживању жена лидера на локалу, имајући у виду да данас у Србији 20 градова и општина воде жене, на челу 29 градских и општинских скупштина су жене, као и да су 73 жене на челу градских, односно, општинских управа.

Она је позвала делегацију ЕУ да подржи будуће пројекте који ће се односити на умрежавање и оснаживање жена на локалу.

Обрадовић и Фабрици су разговарало и о професионализацији државне управе, решавању питања великог броја државних службеника у в.д. стању, али и о реализацији конкретних пројеката на којима Министарство сарадјује са делегациојом ЕУ у Србији.

ГЗС/Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic sektor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.048.120 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)