Oвако звучи Прва виолина Србије у новом споту: Момиру Сабор у Прањанима дао инспирацију и нову енергију 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Oвако звучи Прва виолина Србије у новом споту: Момиру Сабор у Прањанима дао инспирацију и нову енергију
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Момир Јовановић, победник првог Сабора виолиниста Србије у Прањанима ових дана објавио је нови спот.



Он каже да је мотив и енергију, да екранизује своју песму, управо понео са првог Сабора.

„Величанствено сам се осећао у Прањанима, такву добродошлицу, публику и атмосферу памтићу док сам жив и сигурно ће то бити велики печат мојој каријери. Неколико месеци радио сам на споту са пријатељима, а песма ће, наравно, премијерно бити одсвирана на великој позорници у Прањанима на наредном Сабору виолине када је планиран мој концерт. И до сада сам имао посла и полако сам градио своју каријеру, међутим  невероватан ветар у леђа ми је била победа на Сабору виолиниста у Прањанима, од када ми је све кренуло невероватним успоном”, рекао је за Глас западне Србије Момир Јовановић.

Момир је песму и спот посветио својој супрузи Анђелији за коју каже, да му је највећа подршка и ослонац и која га је и убедила да дође у Прањане и да учествује на Сабору виолиниста. 

„Стижу ми бројни позиви да гостујем широм света и Европе где имам много пријатеља и којима је увек прво питање како је било на Сабору. Свима сам одговарао да је то божанствено место када је виолина у питању ”, каже Јовановић.

Иначе, Момир Јовановић  победио је на прањанској позорници и тада је освојио престижну награду аутомобил марке „Шкода”, међутим, ове године се неће појављивати у такмичарском делу, али ће он са својим оркестром одржати концерт на стадиону у Прањанима 16. августа у 19. часова.

ГЗС

Ево како је то изгледало у Прањанима - победнички наступ Момира Јовановића 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MOMIR JOVANOVIC SNIMIO SPOT PRVA VIOLINA PRANJANI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.852.499 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)