Највећа златиборска атракција у уторак неће радити, мора на датељан технички преглед 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Највећа златиборска атракција у уторак неће радити, мора на датељан технички преглед
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
24.07.2022 | 0 коментар(а)



Златибор - Највећа у Европи, златиборска Голд Гондола која је оборила све зацртане рекорде и до сада превезла скоро пола милиона путника,
Фото: РИНА

због обавезног техничког прегледа неће бити доступна у уторак за све туристе који желе да се провозају најлепшим пределима "златне планине".

"Поред вожње дуге 9 километара у једном правцу, са могућношћу изласка на међустаници код Рибничког језера и на Торнику, Голд Гондола од 25.јула спрема серију нових интерактивних активности на тој траси. Активности ће бити бесплатне и погодне за децу и одрасле", казали су за РИНУ у овом јавном предузећу.

Златиборци не планирају да се на овоме зауставе. Намера им је да од међустанице у Рибници граде још један крак гондоле и то према врху Чигота који ће бити дуг око 4,5 километара. Поред тога најављена је изградња кракова гондоле од Златибора ка Прибојској бањи и Мокрој Гори.

Голд гондола, туристички пројекат деценије на Златибору, за који је издвојено 13 милиона евра jедан je од капиталних инвестиционих пројеката Општине Чајетина, из чијег буџета су опредељена сва средства.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Gondola tehnicki pregled

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.007.126 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)