а очекујем за двогодишњицу постојања, у јануару, и 500.000-тог путника, рекла је данас на Торнику Бојана Божанић, директорка ЈП Голд гондола.
На данашњем отварању зимске сезоне, на крајњој станици гондоле на Торнику, представљени су аутентични домаћи специјалитети, храна, сокови, чајеви, као и „Бранч у ваздуху“ који ће се служити око поднева и „Гондола гел за усне“ састављен на биљној бази, који ће бити у понуди на траси Голд гондоле.
"Гондола баштини очување и заштиту животне средине, промовише локалне производе у формирању једног интегрисаног туристичког производа и идеју да буде доступна за све категорије становништва. Идеја је да што више промовишемо локалне, природне производе, јер су здрави стилови живота у фокусу гондоле, а ослобађање од стреса је овде загарантовано“, навела је Божанић.
ГЗС/Танјуг