Радуловић: Ја „Вучићева опозиција”? - будалаштина и прљава кампања екипе око Ђиласа 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Радуловић: Ја „Вучићева опозиција”? - будалаштина и прљава кампања екипе око Ђиласа
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
07.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник странке Доста је било Саша Радуловић казао је да очекује добар резултат коалиције

„Суверенисти” коју предводи на изборима 3. априла.

„Суверенисте” чине Доста је било, Здрава Србија, Милана Стаматовића и покрет Живим за Србију, др Јоване Стојковић.

Да би, по његовим речима, уопште дошло до промене власти, морају се или „извући” на биралишта апстиненти или се, каже, мора „захватити и СНС-овско бирачко тело”.

„Међутим, мора се понудити програм и алтернатива. Да би се представио програм потребно је да то можемо да урадимо на медијима. У традиционалним медијима нас нема осим уочи избора, а и тад гледају како да нас минимизирају”, пожалио се председник ДЈБ на телевизији КТВ.

Он је додао да се уопште не појављује ни на тзв. опозиционим медијима, Н1 и Нова С, а поводом појединих критика зашто је недавно гостовао у програму телевизије Хепи, одговорио „зашто да не гостујем на Хепију, је л’ због тога што то тзв. права опозиција каже”?

„Они кажу - ти си лажна опозиција, а ја кажем да су то бесмислице. Неки не желе да искористе термин и мени је то сулудо. У питању је предизборни програм. Да се не обраћате и том бирачком телу које гласа за СНС, то значи да не желите промену, просто ми не изгледа логично”, закључио је Радуловић.

Оцене да је „Вучићева опозиција” које долазе од дела опозиције окупљеног око ССП Драгана Ђиласа одбацио је као „капиталне будалаштине”, назвавши их још „прљавом кампањом”.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DJB SASA RADULOVIC IZBORI DJILAS VUCIC OPOZICIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.708.318 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)