Нема блокаде аутопута у недељу, постигнут договор са организаторима 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Нема блокаде аутопута у недељу, постигнут договор са организаторима
Trenutno na sajtu: 314       |       Podeli:
16.02.2023 | 0 коментар(а)



Лучани - Мештани који су се нашли на траси аутопута од Чачка ка Пожези,

незадовољни експропријацијом, висином и брзином наплате за своје парцеле и куће, јуче су одржали двочасовну блокаду аутопута Милош Велики у месту Паковраће и најавили нову блокаду за недељу када се грађани враћају са пруженог викенда.

Међутим, на састанку који су одржали преставници Министарства грађевине, Путева Србије и Града Чачка са организаторима блокаде, постигнут је договор да се последњег дана у недеље блокада аутопута не одржи.

„У току разговора договорено је да они имају састанак у Министарству правде како би ту изнели своје примедбе које имају на брзину рада судова и на тај начин да покушамо да се ти проблеми решавају. Судови су независни и они самостално доносе одлуке на које нико не може да утиче, а можемо о томе да разговарамо о томе којом се то динамиком ради, и да замолимо њих да се ти предмети решавају приоритетно. У разговору који смо имали, договорено је да блокаде аутопута у недељу не буде, и да у каснијим данима, заједничким напорима покушамо да дођемо до решења и тиме бити задовољне све стране, казао је министар грађевинарства Горан Весић.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesic protesti mestani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.649.540 посета
Тренутно на сајту: 315 посетилац(a)