Мијаиловић: Чланови СНС мора да раде за народ, а не за себе 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Мијаиловић: Чланови СНС мора да раде за народ, а не за себе
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
04.12.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Наши људи у Лучанима мораће да схвате да не могу да буду изнад странке, изнад државног система и мораће

да се прилагоде статуту и правилима странке и да морају да раде за народ, а не за себе, изјавио је координарор Српске напредне странке (СНС) у Лучанима Остоја Мијаиловић.

Према његовим речима, у Лучанима постоје квалитетни људи, а о томе говоре последњи резултати на локланим, републичким и председничким изборима.

"СНС је освојила више од 60 одсто гласова грађана и СНС у Лучанима подржавају грађани", нагласио је Мијаиловић.

Говорећи о политичкој ситуацији у Лучанима, Мијаиловић је рекао да је у протеклом периоду опозиција, као и неки људи који нису желели да постоји јака и стабилна већина, успели у томе да направе две зараћене стране

"Странка се припрема за локалне изборе и могу да кажем да ћемо наше редове у Лучанима консолидовати. Увек сам говорио, а то ћу и даље говорити да се људи окупљају око странке, а не да се људи окупљају око људи. Можда у будућем периоду нећу бити на овом месту и сви они који су се окупили око мене, шта ће да раде, морају да иду самном, а ја се можда нећу бавити политиком", објашњава Мијаиловић.

Он каже да је на неки начин у Лучанима плаћен тај данак, где су се људи окупили око локалних лидера.

"Имали смо то и у претходном периоду у Чачку. Са људима треба разговарати и усмеравати их искључиво на странку и делом председника странке који такође може бити заменљив. Што се тиче Лучана нису имали било какве афере, проневере било каквих средстава која су добили из владе. Влада Србије уложила је више од 500 милиона у заштитни бедем у Лучанима, било је доста инвестиција, доста је улагано у наменску индустрију, јер је то срце Лучана где је запослено више од 2.000 људи", истакао је ијаиловић.

Остоја Мијаиловић и Крсто Јањушевић, фото: Глас западне Србије

Однос појединих чланова СНС према медијима

Када је реч о односу према медијима, Мијаиловић каже да имам доста замерки на чланове СНС у западној Србији.

"Истина је да постоји један број локланих медија који покушавају да убаце искру која ће запалити ватру у локланим самоуправама, јер су научили да функционишу у хаосу због чега наши људи пружају отпор. Тако долазимо у ситуацију да неће да дају информације. На својој кожи сам осетио у претходном периоду да на пример дам једну изјаву, а онда се наслов у медијима преформилише и та моја изјава добије другачију конотацију", рекао је Мијаиловић.

Према његовим речима, мора да постоји коректност од људи који воде локалне самоуправе и људи који су у медијима.

"Медији су јако важан фактор у нашем друштву, они су на неки начин гласило народа и преносите информације које ми пружамо", рекао је Мијаиловић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.112.700 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)