Омладинци ФК БИП - а спремно дочекали првенство 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Омладинци ФК БИП - а спремно дочекали првенство
Trenutno na sajtu: 259       |       Podeli:
16.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Омладинци ФК БИП - а наставили су такмичење у Омладинској лиги ФСРЗС где су

у прва два кола остварили максималан учинак и победама у Шапцу над ОФК Шапцом од 2:0 и код куће против ФК Слоге из Пожеге од 1:0, испунили велика очекивања од пролећног дела сезоне у смислу развоја играча, али и борбе за друго место.

Одласком Нешка Миловановића, на чело Омладинске школе ФК Борац, екипу је привремено преузео председник клуба Ненад Станковић који нам преноси утиске:

„Такмичење смо почели пре седам дана. Играчи су радили веома вредно, полако сазревају и јасно им је да сваки тренинг, а потом и утакмица ново доказивање. Желимо да се кроз утакмице развијамо као тим, али подједнако је важно да сваки играч индивидуално напредује, да буде физички спреман и пружа партије које ће га приближити професионалном фудбалу. Јер нама је циљ, поред добрих резултата, да спремимо играче за сениорски фудбал и за све изазове које их очекују”.

Фото: ФК БИП

О томе колико је генерација дечака рођених 2003. године талентована говори чињеница да су већ петорица играча интересантна већим клубовима.

„Највећа предност ових момака је изграђен чврст карактер, на којем се радило годинама, систематским радом. Такође, иако смо најмлађа екипа по годишту у лиги, истакао бих да је тим много зрелији него претходних шест месеци. То су све талентовани фудбалери, брзо прихватају све захтеве које им ми као стручни штаб поставимо. Увек су жељни нових изазова. То много говори о нашем раду, али лествицу увек подижемо високо тако што тражимо нова доказивања. Тако ће бити и у пролећном делу сезоне. Пред нашим играчима је још много изазова. Ако Бог да догодине ће они бити у прилици да јуре прво место, јер имају сви право чак и две наредне године да играју, јер су млађи годину дана. Политику клуба нецемо мењати и надам се да ће неко од ових играча у наредном периоду своје пунолетство прославити у много већем клубу, као што сад доживљавају играчи који су прошли кроз систем нашег клуба”, - закључио је Станковић.

Подсетимо, омладинци су јесењи део сезоне завршили на шестом месту са освојених 27 бодова, а сада после два одиграна кола у пролећном делу се налазе на четвртом месту са освојена 33 бода.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fk bip fudbaleri prvenstvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.310.160 посета
Тренутно на сајту: 260 посетилац(a)