Nikitović: Uz pomoć Vlade Srbije saniraćemo štetu izazvanu nevremenom 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Nikitović: Uz pomoć Vlade Srbije saniraćemo štetu izazvanu nevremenom
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
07.06.2023 | 0 коментар(а)



Požega - U proteklih sedam dana opština Požega pretrpela je velika oštećenja kako na putnoj infrastrukturi,



tako i na stambenim objetima i poljoprivrednom zemljištu, predsednik ove lokalne samouprave prisustvovao je sastanku sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem i ministarkom poljoprivrede Jelenom Tansković tokom kog su postigli oređene dogovore.

„Veoma korektan i transparentan sastanak sa resornim ministrima gospođom Tanasković i gospodinom Vesić, ono što smo dogovorili i što je za nas veoma bitno sa ministarstvom poljoprivrede je da će ministarstvo zaista pomoći opštini Požega sa iznosom od 45 miliona dinara, a što se tiče štete na putnoj infrastrukturi dogovoreno je da opština iz svojih sredstava sanira nekategorisane putne pravce koji su najviše oštećeni proteklih dana, a ministarstvo će tri mosta koji su u prethodnim poplavama i elementarnim nepogodama ili oštećeni ili gotovo uništeni kompletno napraviti nove ili rekonstruisati", rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Požega Djordje Nikitović.

 

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega steta sanacija djordje nikitovic pomoc vlada srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.254.798 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)