Крађа за време опела 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
Крађа за време опела
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
03.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Милица Радуловић из Чачка отишла је јуче у 14 сати на сахрану свом преминулом рођаку у Прељинску Балугу

и како обичај налаже на гробље је стигла нешто раније и са свећама и цвећем кренула пут капеле.

“Понела сам из кола свеће и цвеће а ташну сам оставила на задњем седишту, из ње сам извадила два телефона које сам искључила, док су у торби остала сва документа, новчаник са новцем, било је ту и неког сребрног накита, ни слутила нисам да би на таквом месту у тој прилици могло да ми се деси да будем покрадена”, прича Милица.

Она истиче да је кола закључала али да је оставила одшкринут прозор.

“Када смо се вратили са сахране, затекла сам закључана кола али ташне и телефона није било. У првом тренутку супруг је помислио да сам ташну ипак заборавила код куће, али сам ја била сигурна да је торба остала у колима, јер није било ни телефона које сам извадила из ње”, тврди Радовановићка.

Након што је проверила да торба ипак није остала код куће, Милица је покушала да позове један од своја два телефонска броја, али је број био недоступан.

“Супруг и ја смо отишли у полицију и пријавили случај, и из полиције су позивали телефонске бројеве. Један од два телефона је зазвонио али се нико није јављао. Онда је и супруг позвао и на један телефон се јавио неки човек који нам је рекао да је нашао телефон у Прељини и да можемо одмах да дођемо по њега”, каже Милица Радованвић.

Према њеним речима одмах су отишли у кућу породице Миленка Геновића у Прељини који им је показао где је пронашао телефон у непосредној близини старе пумпе на чистини.

“Ови добри људи Гоца и Миленко су нам рекли да често налазе документа и друге одбачене ствари и да постоји стаза коју они зову пут лопова. Прошетали смо том стазом али ташну нисмо пронашли”, вели Милица.

Ипак и поред невоље која ју је задесила, Милица каже да је необично пријатно изненађена да постоје и људи попут породице Геновић из Прељине који су јој вратили телефон и читаво поподне заједно са њом прошли путем од Прељине до гробља у Пељинској Балузи не би ли пронашли њену украдену ташну.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.053.658 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)