Концертно загревање за "Златар фест" 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Концертно загревање за "Златар фест"
Trenutno na sajtu: 202       |       Podeli:
22.07.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Мини музички фестивал „SUMMER WARMING“ одржаће се од 24. до 26. јула у Новој Вароши

у организацији Дома културе „Јован Томић“. Овог лета установљену манифестацију обележиће квалитетни музички гости и извођачи, а разноврсни садржаји одвијаће се на отвореној сцени изнад зграде Дома.

Отварање фестивала је у понедељак 24.јула у 21 сат када ће пред Нововарошанима премијерно наступити интернационални бенд „Salsa y punto“. Овај јединствен састав који делује на нашим просторима састављен је од врхунских извођача са Кубе и из Србије. Изводе аутентичну мешавину латино ритмова и етно звука.

Друго вече, у 21 сат, насупа рок бенд Мооndеnsа, који долази из Ужица. Овај бенд је добро познат Нововарошанима. Гостовали су много пута по локалним кафићима, а свирали су и прошле године на „Златарфесту“.

Последњи дан фестивала, среда 26. јул, резервисан је за врхунски ди-џеј дует „Zap me strobe“ у саставу Иван Александровић и Дамјан Елтецх. Након бројних дискотека и клубова широм Србије и региона представиће се и нововарошким љубитељима денс музике, а концерт почиње у 21 сат.

“Идеја нам је била да установимо манифестацију која ће бити добар увод и„загревање“ уочи Златарфеста. Мини музичком фештом желимо да дамо свој допринос “Златарфесту” како би гости и житељи Нове Вароши понели најбоље утиске са ове туристичке, привредне и културно-забавне манифестације, највеће у овом делу Србије “, каже Михрија Хаџић, директорка Дома културе “Јован Томић”.

 

Варошке новине




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.215.237 посета
Тренутно на сајту: 202 посетилац(a)