У току асфалтирање пута до села Стрмац за бржи повратак расељених лица 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
У току асфалтирање пута до села Стрмац за бржи повратак расељених лица
Trenutno na sajtu: 272       |       Podeli:
28.10.2022 | 0 коментар(а)



Прибој – У току је асвалтирање пута у селу Стрмац, вредност радова је 70 милиона динара

а средства су обезбеђена из Фонда за повратак расељених лица Републике Србије. Извођач радова на овој деоници су „Путеви” Ужице. Реализација овог пројекта започета је пре две године, али током пандемије корона вируса радови су прекинути.

Међутим, на иницијативу народног посланика Крста Јањушевића и председника општине Прибој Лазара Рвовића, председник Србије Александар Вучић дао је налог да се са радовима настави.

Асвалтирање пута кроз село Стрмац има за циљ да се побољша квалитет живота у овом пограничном селу како би се расељена лица, пре свега Бошњаци, вратили на своја имања.

„Општина Прибој је мешовита средина и то је нешто што све нас чини богатијим, а градња овог пута биће велики плус за све нас. Људи се у овом крају углавном баве малинарством и овим путем се због изузетног квалитета отпреми око 200 тона црвеног злата, а значајна је и количина дрвне грађе која се одавде отпрема. Нови пут умногоме ће олакшати превоз како људи тако и робе”, казао је председник општине Прибој Лазар Рвовић.

Иначе, од центра Прибоја село Стрмац је удаљено око 40 километара, а од магистралног пута кроз Сјеверин пуних 18 километара.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj strmac put asfaltiranje bosnjaci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.660.377 посета
Тренутно на сајту: 273 посетилац(a)