Policajac osumnjičen za ubistvo mladića u Priboju još uvek u Trebinju, u njegovom odsustvu vrše se veštačenja i ispitivanje svedoka 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Policajac osumnjičen za ubistvo mladića u Priboju još uvek u Trebinju, u njegovom odsustvu vrše se veštačenja i ispitivanje svedoka
Trenutno na sajtu: 882       |       Podeli:
05.06.2023 | 0 коментар(а)



Priboj - Policajac iz Priboja, Igor A, koji je pre deset dana po međunarodnoj poternici pronađen i uhapšen



u Trebinju zbog ubistva sugrađanina Ervina Ć. još uvek nije izručen pred nadležne organe u Srbiji.

„Uhapšen je u Bosni i Hercegovini po međunarodnoj poternici, njegovo izruženje je proces koji se sprovodi u saradnji sa resornim ministarstvima dve države, tako da se finalizacija još uvek čeka. Tek kad bude dostupan pravosudnim organima u Srbiji kreće se u zakonsku proceduru, do tada sprovode se radnje veštačenja i ispitivanja svedoka koje mogu da se obave u odsustvu osumnjičenog, kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, u noćnom klubu u Priboju prvo je došlo do kraće verbalne rasprave između Igora i ubijenog, nakon čeka je osumnjičeni policajac krenuo pesnicama na Ervina koji je pao na pod. Od težine zadobijenih povreda nesrećni mladić preminuo je u pribojskoj bolnici.

Osumnjičeni je odmah pobegao sa lica mesta, a da pređe granicu pomogli su mu devojka, inače zaposlena u graničnoj policiji, otac bivši policajac i bliski rođak. Njima je zbog pomaganja osumnjičenom takođe određen pritvor.


RINA / GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj trebinje hapsenje ubistvo policajac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.036.915 посета
Тренутно на сајту: 883 посетилац(a)