Завршено асфалтирање пута у МЗ Дљин у дужини од 1.100 метара 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Завршено асфалтирање пута у МЗ Дљин у дужини од 1.100 метара
Trenutno na sajtu: 409       |       Podeli:
21.10.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - У месној заједници Дњин, засеок Ђедовићи и Николићи, завршено је асфалтирање пута у укупној дужини од 1.100 метара у вредности од 11 милиона динара.

„И овај путни правац финансиран је системом 3:1, па је на уложен динар грађана, општина Лучани дала три динара. Настављамо са праксом поправке сеоских некатегорисаних путева. Овај путни правац веома је значајан за мештане месне заједнице Дљин, као и за све грађане наше општине. У наредним данима асфалтираћемо путне правце у месним заједницама Ртари и Негришори. Ове године уложићемо преко 120 милиона динара у путну инфраструктуру на сеоском подручју, а наредне године издвојићемо још већа средства за ову намену. Интересовање грађана је велико, имамо већ неколико потписаних уговора. Овим путем позивамо све грађане општине Лучани да ураде пројектну документацију, средстава има довољно и свима ћемо изаћи у сусрет. Немамо приоритете, без обзира колика је дужина пута, основ за учешће је само пројектна документација. Велику захвалност дугујемо и Јавном предузећу „Путеви Србије“ које је нам је помогло у сређивању општинских путева првог и другог реда“, истакао је помоћник председника општине Лучани Милија Миленковић.

фото: Радио Д Лучани

Општина Лучани је у претходних пет година урадила преко 150 километара нових асфалтних путева на целој територији општине, уз учешће грађана и буџета општине Лучани.

 

 

 

ГЗС/Радио Д

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dljin mz put asfaltiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.591.618 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)