Дебата на тему Учешће грађана у креирању политика и праћења примена на локалном нивоу, под слоганом „Примени, Прати, Промени” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дебата на тему Учешће грађана у креирању политика и праћења примена на локалном нивоу, под слоганом „Примени, Прати, Промени”
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
16.02.2023 | 0 коментар(а)



Чачак – Центар за самосталан живот ОСИ Чачак организовао је јавну дебату на тему „Учешће грађана у креирању
Фото: ГЗС

политика и праћења примене на локалном нивоу”, а која се рализује у оквиру активности „Примени, Прати, Промени”, а подржава Влада Швајцарске.

Фото:ГЗС

У спроведеној анкети скоро половина испитаника је изјавила да није свесна да Република Србија има стратегију унапређења ОСИ.

Тренутнои се у фази формирања налази и стратегија Града Чачка у оквиру које спада и акциони план везан за особе са инвалидитетом.

Фото: ГЗС

„Поред унапређења живота ОСИ Град Чачак у свим сегментима ради на њиховом лагоднијем функционисању у друштвеној заједници”, рекао је Владан Милић, помоћник градоначелника Чачка.

 Владан Милић, помоћник градоначелника Чачка, фото:ГЗС

Овом приликом најављено је да ће у наредном периоду у Чачку бити регистровано још једно Удружење ОСИ које ће се између осталог бавити и предузетништвом.

ПЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DEBATA OSI VLADAN MILIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.336.590 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)