Борко Стефановић нападнут и повређен, Вучић тражи казну за нападаче 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Борко Стефановић нападнут и повређен, Вучић тражи казну за нападаче
Trenutno na sajtu: 232       |       Podeli:
24.11.2018 | 0 коментар(а)



Борко Стефановић и Бобан Јовановић из Левице Србије повређени су синоћ у нападу маскираних људи приликом одржавања трибине

Савеза за Србију у Крушевцу. Они су збринути у крушевачкој болници.

Приликом заказане трибине Савеза за Србију у насељу Расадник, у Крушевцу, појавила се група маскираних људи наоружаних са палицама и металним шипкама који су насрнули на Борка Стефаовнића и коме је повређен потиљачни део главе. Бобану Јовановићу из Левице Србије пломљени су зуби, а још троје људи је повређено, навео је за Данас Срђан Миливојевић, члан Главног одбора Демократске странке.

Према његовим речима, ово је била једна од редовних трибина Савеза за Србију, на којој учествују лидери овог опозиционог савеза, тако да су мета напада у петак били и људи из Двери, ДС, Народне странке и других чланица СЗС.

Миливојевић сматра да су нападачи вероватно повезани са криминалним групама у Крушевцу.

Представници опозиције, у више наврата, упозоравали су јавност на опасност политичког насиља због односа владајуће партије према политичким противницима.

Ухапшени нападачи на Борка Стефановића

Председник Србије Александар Вучић осудио је јуче напад на председника Левице Србије Борка Стефановића и рекао да је држава урадила своје, јер је ухапсила учеснике у инциденту.

„Србија је правна држава, лица која су учествовала у инциденту, мислим да сва лица имају лакше повреде, ухапшена су.

Држава је реаговала паметно и показала да Србија није банана држава у којој можете да ударате било кога“, рекао је Вучић новинарима после састанка са Владом Србије због ситуације на Косову.

Он је рекао да свако има своју верзију тог догађаја, али да сигурно да Стефановић није дошао да удара лица која су га напала и да би волео да нападачи буду што оштрије осуђени, али да не сме да се залаже за то, је би то било мешање у независност судства.

ГЗС/ Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


борко напад вуциц казна нападачи

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.218.190 посета
Тренутно на сајту: 233 посетилац(a)