Радови на стази здравља у Старом Прибоју 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радови на стази здравља у Старом Прибоју
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
03.12.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Већ скоро месец дана трају радови на реконструкцији Стазе здравља у Старом Прибоју,
Стаза здравља у Старом Прибoју биће комплетно уређена, фото: ГЗС

од висећег моста преко Лима, код железничке станице, до Мраморја, односно Дома за старе, у дужини од непуна три километра.

Овај пројекат је резултат добре сарадње локалне самоуправе и Министарства туризма, трговине и телекомуникација Владе Републике Србије, које реконструкцију Стазе здравља финансира у целости, са 20 милиона динара.

Поред рашчишћавања постојеће стазе, ископа канала за будућу јавну расвету, тренутно, главни посао је на изградњи адекватне везе будуће Стазе здравља са пролазом испод железничке станице и висећим мостом преко Лима, односно стварања прикладног, и пре свега безбедног, прилаза пешака и бициклиста Стази здравља, што до сада није био случај.

С обзиром да се ушло у децембар, радници пријепољске фирме „Ровчанин инжењеринг", користе сваки леп дан да се одради што више посла, пре ниских температура и могућих снежних падавина. План је да се стаза ових дана асфалтира, а за касније би остало постављање напонског кабла за струју и стубова јавне расвете, као и заштитне ограде, како од пруге Београд – Бар тако и од реке Лим.

Поред, актуелних радова, локална самоуправа припремила је и пројекат наставка Стазе здравља, као пешачко – бициклистичке стазе од Мраморја до границе на Увцу односно ушћа Увца у реку Лим.

Стаза здравља обрадоваће, пре свега Староприбојце, али и све љубитеље природе и рекреације, који ће ускоро добити на коришћење савремено урађен објекат, који ће употпунити туристичку понуду града на Лиму.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj staza zdravlja rekonstrukcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.499.051 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)