Вучић: “МБ Наменска” је мотор развоја Лучана, наставићемо да је подржавамо 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Вучић: “МБ Наменска” је мотор развоја Лучана, наставићемо да је подржавамо
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
13.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Председник СНС, Александар Вучић, обратио се окупљеним грађанима у Дому културе у Лучанима и истакао да је СНС у овом крају увек имала јаку подршку.
Фото: РИНА

“Ово је пети пут да сам дошао у Лучане, и не долазим само кад је лепо и да ме снимају камере. Био сам овде кад су куће биле поплављене и кад је Лучанцима било најтеже. Одмах смо реаговали, и изгарађен је савремени насип за одбрану од поплава у који је из државног буџета издвојено 3,5 милиона евра. Привредници су ме питали да ли да напуштају овај крај због проблема са Бјелицом, ја сам им рекао да остану јер ће проблем бити решен и у томе смо успели. Ускоро ће систем бити комплетиран и ризик од поплава потпуно искључен. Важно је да осетите да држава брине о свим својим грађанима и да сте сви сигурни. Не смемо заборавити ни улагања у путну инфраструктуру, ту ћемо радити још интензивније”, изјавио је Александар Вучић.


Дом културе у Лучанима, фото: РИНА

Он је нагласио да су битна финансијска средства уложена у компанију “МБ Наменска” и да ће се улагати још.
“Дали смо 4,4 милиона евра “Милану Благојевићу”, и у наредне две године уложићемо додатан новац како би та фабрика постигла још боље резултате. Желимо да “МБ Наменска” буде мотор развоја читаве лучанске општине, да буде још снажнија и понос целе државе”, истакао је Вучић.

Стамболић: Гласајте за број 1, јер то је глас за бољу будућност свих нас

Прва на листи СНС у Лучанима, Весна Стамболић рекла је да је за четири године уложено 1,7 милијарде динара у ову општину.



Весна Стамболић, фото: РИНА

“Реконструисани су јавни објекти, школе и путна мрежа у коју је дато преко 200 милиона динара.  Урадили смо пуно, али још треба много тога. Које су све инвестиције биле у Лучанима, могла бих да причам сатима, али мислим да то није потребно. Лучанци су храбри, паметни, не воле да их лажу и за четири године могли су да схвате од кога могу да очекују подршку и помоћ како би ишли путем развоја и просперитета. Зато позивам све да у недељу изађу на изборе и заокруже број један и дају свој глас листи “Александар Вучић – зато што волимо Лучане и Драгачево”, јер то је глас за бољу будућност свих и глас који ће пружити подршку председнику, али и држави Србији”, рекла је Стамболић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani vucic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.130.999 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)