Српски Казанова - Четири венчања за седам година 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Српски Казанова - Четири венчања за седам година
Trenutno na sajtu: 305       |       Podeli:
29.10.2020 | 0 коментар(а)



Пожега - Нема ко не познаје Милована Драгутиновића, сеоског лолу и добричину из села



Каленић код Пожеге. Први пут се оженио у 53. години, међутим брачна срећа га није баш послужила, па је у дворишту подизао шатру још три пута и исто толико сакупљао сватове.

Нико није одбио његов позив на весеље, јер комшије и родбина воле Мила, а како кажу једина мана му је што се брзо заљуби.

„Дуго сам ја момковао, забављао се са девојкама и тек кад сам ушао у педесете реших да се оженим. Прва невеста ми је имала осамнаест година и била је много добра. У мојој кући задражала се око две године, како је почела да ради у граду тако је врло брзо и отишла. Са другом сам био у браку само два месеца, а трећа се задржала око пола године“, прича Милован.

За четврти брак Драгутиновић мисли да му је судбински, јер Слађана је жена какву је одувек желео. Нада се да је ове јесени последњи пут разипињао шатру у дворишту, сазивао музику, фотографе и окупљао сватове.

„Слађана је прва жена која је у ову брачну заједницу нешто и донела. Упознали смо се на бувљаку у Панчеву и 12 година је она мене чекала, претрпела све ове моје бракове и чуда и након тога ступила у брачну заједницу са мном. Доказала је да је жена за сва времена“, рекао је Миле.

Фото: РИНА

Новопочени брачни пар највише од свега жели да своју љубав крунише сином, а ако због година то не буде било могуће природним путем, како кажу, покренуће поступак за усвајање. Свадба је била и више него весела и иако су због корона вируса, овај пут присуствовали само најближи певало се и играло дубоко у ноћ - четврти пут у истом дворишту.

„На свакој његовој свадби сам био, али могу рећи да је ова најбоља. И поново бих ја дошао и на следећу, али се надам да неће бити потребе. Види се да се Миле и Слађа баш воле и да је брак склопљен из љубави, а не из користи“, рекао је један од Милових рођака.

И нема сумње да ће мештани села Каленић, ове зиме имати шта да препричавају, а једна од најинтересантнијих кућа биће свакако она у којој живе Милован и Слађана.

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POZEGA ZENIDBA SVADBA MILOVAN DRAGUTINOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.275.402 посета
Тренутно на сајту: 305 посетилац(a)