Otvoreni bioskop na gondoli - Prva noćna vožnja uz film „Leto kada sam naučila da letim“ 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Otvoreni bioskop na gondoli - Prva noćna vožnja uz film „Leto kada sam naučila da letim“
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
24.07.2023 | 0 коментар(а)



Zlatibor - Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole, uživaju u jedinstvenom doživljaju



bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.
Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne.
Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za domaći hit „Leto kada sam naučila da letim“.

Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva. Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija. U glavnoj ulozi je Klara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov.


Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20.00h, a poslednji u 20.30h.
Početak projekcije je u 21.00h, a povratak na početnu stanicu u 23.00h.

Cene karata:
Odrasli: 2.000,00 dinara, deca: 1.400,00 dinara, porodični paket (roditelji i do troje dece)> 5.000,00 dinara

*U CENU KARTE URAČUNATA JE NOĆNA VOŽNjA GONDOLOM DO LOKACIJE, PROJEKCIJA FILMA, KOKICE, PIĆE PO IZBORU – (VODA ILI PIVO „ZLATNI KRAFT.“)

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cajeitna zlatibor gold gondola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.408.504 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)