Највећи лагер Ивекових возила на Балкану, комби возила и камиони на метан 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Највећи лагер Ивекових возила на Балкану, комби возила и камиони на метан
Trenutno na sajtu: 252       |       Podeli:
07.09.2018 | 0 коментар(а)



Компанија АутоЧачак Комерц направила је још један велики искорак ка тржишту и поред Шкоде постала генерални заступник



за још једну светску ауто марку, чија ће испостава бити у Београду.

Први човек АутоЧачак Комерца Миленко Костић истакао је да су представници Ивеко компаније, упркос великој конкуренцији, рекли да је он прави човек који ће да их заступа у Србији.

У новоотвореном центру биће запослено око 150 радника

,,Представници Ивека су први пут дошли у Србију и обишли Чачак, Београд, Нови Сад и изабрали управо мене да их представљам и ширим продајну мрежу”, изјавио је Костић и додао да је сигуран да ће направити добар посао.

Костић наводи да су због проширења посла купили плац у Београду са објектом, који су реконструисали и тиме прилагодили простор који је уједно и испостава АутоЧачак Комерца.

Ивеко компанија састоји се из три програма возила

,,Чачак је матична кућа АутоЧачак Комерца и ту су ми темељи, али посао захтева ширење и да се нешто одради у Београду. Прошле две године смо имали дизање продаје и било је неопходно да направимо један већи центар у престоници. Ово ће бити импортерски центар Ивека и царинско складиште за Шкоду”, рекао је Костић и додао да ће у новоотвореном центру бити запослено око 150 људи.

Костић је истакао да о значају и важности овог објекта говори чињеница да је на отварање дошао и први човек Ивека Пјер Лаут који је одлуку да њихово представништво доделе АутоЧачак Комерцу донео након дуготрајног истраживања тржишта и у Београду је други пут за непуних шест месеци.

Испостава АутоЧачак Комерца и представништво Ивека у Београду

Директор АутоЧачак Комерца Александар Петронијевић рекао је да ће од овог објекта направити препознатљиво место и да заинтересовани купци Ивека неће више морати да трагају по интернету за продајним местом ове марке возила.

У продајном центру на лагеру ће увек бити око 80 возила

,,Ово ће бити импортерски центар где ће се возила наручивати, договарати цена и где ће се обављати испорука. Наши клијенти ће моћи да погледају и провозају возило у оквиру затвореног круга, па ће чак имати и алат за конфигурацију”, најавио је Петронијевић и додао да ће у продајном центру бити увек око 80 возила на располагању.

,,Поред продајног салона овде је направљен и централни магацин са резервним деловима, а у перспективи имамо намеру да отворимо и сервисни простор”, истиче Петронијевић.

Према речима директора АутоЧачак Комерца, Ивеко је компанија која се састоји из три програма, јаког, тешког и комерцијалног, а оно што посебно истичу је да у сва три програма имају возила на гас-метан, што је по мишљењеу стручњака значајно јер су трошкови далеко мањи него код горива.

,,Вајати" Гуча, први купац Ивековог кипера

,,Апсолутна цена возила у првом тренутку јесте скупа, али ако кажемо да клијенти Дејлија возе преко 60 хиљада километара годишње, то је инвестиција која се поврати у року од две године, а онда трећа и свака наредна година је чист профит”, закључује Петронијевић.

На свечаном отварању хиљаду званица

На јучерашњем свечаном отварању објекта присуствовао је велики број гостију из земље и иностранства. Поред челног човека светске компаније Ивеко Пјера Лаута, догађају су присуствовали и бројни представници општина и градова, политичари, естрадне звезде међу којима је и Костићев кум Шабан Шаулић. Госте је забављао оркестар чачанина Жељка Чегањца ,,Chegi & Braća.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.795.125 посета
Тренутно на сајту: 253 посетилац(a)