Тодоровић: Обрадовић и Илић желе силом да преузму власт 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Тодоровић: Обрадовић и Илић желе силом да преузму власт
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
06.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Одређени представници опозције у Чачку пре свега мислим на Бошка Обрадовића и Велимира Илића, који су поражени на



прошлогодишњим локланим изборима и недавним за председника Србије, од Српске напредне странке и њених коалиционих партнера, желе да силом, бруталношћу и дивљачким нападима на председника скупштине и секретара преузму власт на силу, изјавио је градоначелника Чачка Милун Тодоровић у интервју за Глас западне Србије.

"То тако неће ићи, Чачак је град демократије, а демократизација у друштву се ради на другачији начин. Легитимитет се постиже на изборима. Ми смо имали два изборна циклуса у граду Чачку, а на оба су грађани Чачка дали недвосмислену подршку Александру Вучићу и СНС и коалиције око ње", истакао је Тодоровић.

Према његовим речима, неки су изгубли власт после 20 година па су нервозни и фрустрирани.

"Донекле их разумем, сада би на силу да преузму власт дивљачким нападима на председника скупштине и све остале одборнике и чланове Градског већа. Ми смо мирно и достојанствено подносили тај терет и притисак. Не желимо да учествујемо у сукобима да се ваљамо у том блату Велимира Илића и Бошка Обрадовића. Обрадовић за десет година бављења политиком Чачку ништа није донео. Народ је своју вољу показао на изборима, а они би желели да промене народ који ће гласати само за њих", нагласио је Тодоровић.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Он каже да је Обрадовић за годину дана изгубио 10.000 гласова у Чачку, и да је у свом родном граду пети.

Та неконтролисана фрустрација, њега и његових сарадника, истиче Тодоровић, јуче се искалила на председника скупштине и човек је срећом лакше повређен.

"Чак и то минимизирају, срећом ваше камере су то забележили. Ми ћемо сваког дана радити посвећено и одговорно за добробит грађана и док будемо имали поверење и одборника и грађана Чачка, тако ће и бити", рекао је Тодоровић.

На питање, како коментарише оптужбе опозиције да се новим Пословником о раду уводи диктатура у Чачку, Тодоровић каже да се ради о неколико кључних промена које дефинишу и уводе стандарде и он је усаглашен са републичким пословником о раду.

"Нико не жели, нити нам је на крај памети да забранимо опозицији да говори, они су и до сада имали прилику и то су чинили и то је политичка борба. Ми њих доживљавамо као политичке противнике, никада и никога као непријатеље. Ту је разлика између схватања политике. Ми заступамо политику рада запошљавања, свакодневног перманентног напретка Чачка. Није лако, времена су тешка. Они дођу једном у три месеца у Чачак и нама држе моралне придике у неким новим, лепим оделима и причају нам како народ живи тешко, а ми то знамо. Јер сваки тежак тренутак проживљавамо са њима и желимо да свима буде боље", нагласио је Тодоровић.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Говорећи о новом пословнику, Тодоровић каже да опозиција тврди да нису имали времена да се припреме, а с друге стране уложили су 1.125 амандмана, који су углавном козметички.

"Постоје ствари о којима смо са њима причали и у којима можемо да се сложимо, али они једноставно не желе.  Ово је само покушај дела чачанске опозиције да насиљем, силом и бруталношћу дође до ванредних избора, смене власти и уверен сам да Чачани никада таквим људима неће дати поверење", закључио је Тодоровић у интервју за Глас западне Србије.

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.499.107 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)