U Ljigu održan sastanak povodom bezbednosti dece u školama 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
U Ljigu održan sastanak povodom bezbednosti dece u školama
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
09.05.2023 | 0 коментар(а)



Ljig - U cilju povećanja bezbednosti i prevencije nasilja, a povodom nezapamćenih tragedija koje su se dogodile tokom prošle sedmice u kabinetu predsednika Opštine Ljig



održan je sastanak kom su prisustvovali zvaničnici Lokalne samouprave, Policijske stanice Ljig, direktori obe osnovne škole, direktorka srednje škole, direktor Doma zdravlja, prosvetnog inspektora, Predškolske ustanove, Centra za socijalni rad i Osnovnog javnog tužilaštva. Na sastanku je bilo reči o bezbednosti učenika i na koji način prepoznati, sprečiti i pomoći prilikom bilo kakvog vida nasilja.

Od velikog značaja je saradnja između svih ustanova, kako bi saradnja bila podignuta na još viši nivo. Takođe, bilo je reči o uvođenju školskog policajca, koji će biti raspoređeni u školama, održavanju tribina o prevenciji nasilja , veća uključenost stručnih saradnika, kao i jačanja partnerskih odnosa između roditelja i nastavnika.

Zaključak sastanka da je neophodno da saradnja između dece, roditelja, nastavnika, stručnih službi i lokalne samouprave mora biti veća za dobrobit svih a najviše dece.

 

GZS/Ljig Info




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJIG SASTANAK OPSTINA LJIG BEZBEDNOST SKOLE SKOLSKI POLICAJAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.432.487 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)