Бесплатни прегледи коже 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Бесплатни прегледи коже
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
22.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Удружење дерматовенеролога Србије најавило је да ће и ове године, у оквиру кампање Еуромеланом,

организовати бесплатне прегледе грађана у 24 града Србије и у 49 државних и приватних здравствених установа. Прегледи ће се обављати и у Општој болници у Чачку.
У сарадњи са Иновационим центром Електротехничког факултета направљена је веб апликација са упитником који открива особе који имају повишен ризик за настанак рака коже и усмерава их на заказивање бесплатног прегледа 13. маја у једној од дерматолошких установа широм Србије.

Од 22. априла до 3. маја заказивање прегледа биће могуће путем веб странице www.euromelanoa.org/serbia, а од 6. до 8. маја од 8:00 до 20:00 путем бесплатне телефонске линије на број: 0800 222 888.
Кампања Еуромеланом је званична медијска кампања Европског удружења за дерматолошку онкологију и Европске академије за дерматологију и венерологију, а спроводи се под покровитељством Министарства здравља Србије.

Усмерена је на подизање свести о заштити коже од УВ зрачења и раном откривању меланома и других облика рака коже, а мото овогодишње кампање је „Борба са раком коже почињен у твојој глави”.

ГЗС/Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.552.454 посета
Тренутно на сајту: 333 посетилац(a)