Месец дана трага се за Живојином из Брђана, сигурносне камере последњи пут забележиле његово кретање у Паковраћу 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede             

 
Месец дана трага се за Живојином из Брђана, сигурносне камере последњи пут забележиле његово кретање у Паковраћу
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
15.03.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Месец дана нема ни трага ни гласа од Живојина Стризовића из Брђана

који је последњи пут виђен у Прељини 14. фебруара након што је завршио са послом. У потрагу за њим укључени су припадници полиције из Чачка и Горњег Милановца као и Сектор за ванредне ситуације.

„Он је око четири сата завршио са послом у Прељини, када је требало да стигне кући, међутим није се појавио. Од тог тренутка пријавили смо нестанак, претражен је терен на копну као и река Западна Морава, али узалуд. Према снимцима са сигурносних камера видели смо да се искључио на петљи у Паковраћу”, рекла је за РИНУ његова сестра Сања.

Фото: РИНА

Оно што им је улило наду јесте Живојинов аутомобил марке рено меган, који је пронађен на паркингу код једног угоститељског објекта у близини бране у Парменцу.

„Имали смо неколико дојава да је аутомобил виђен, али су неке биле погрешне. Свакако захваљујемо свим људима на информацијама, јер нам све значи. Његов аутомобил пронађен је на паркингу у Парменцу и то нас је упутило на претрагу тог терена”, каже сестра несталог Живојина.

Породица апелује на све уколико примете Живојина да одмах јаве најближој станици полиције или на број телефона: 063 73 02 550.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC BRDJANI PAKOVRACE ZIVOJIN STRIZOVIC NESTANAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.235.071 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)