Autostad Motors Čačak pored Forda zastupnik i MG automobila - na sajmu izložen ZS model sa cenom već od 16.990 evra 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Autostad Motors Čačak pored Forda zastupnik i MG automobila - na sajmu izložen ZS model sa cenom već od 16.990 evra
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
22.03.2024 | 0 коментар(а)



Beograd, Čačak - Sajam automobila pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW” otvoren je 21. marta na Beogradskom sajmu



gde su okupljeni svi uvoznici i distributeri putničkih automobila. Ovu jedinstvenu sajamsku manifestaciju i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi, zainteresovani će moći da posete do 27. marta.

Ovo je 86. godina kako se organizuje izložba vozila u Beogradu. Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila domaćoj publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

Milisav Radičević savetnik prodaje Autostad Motors Čačak

Ove godine na sajmu automobila Ford je prikazao svoja putnička, terenska i teretna vozila. Autostad Motors Čačak je ovlašćeni uvoznik i serviser fordovih vozila, a prema rečima savetnika prodaje Milisava Radičevića oni imaju svoje učešće na tržištu koje će pokušati da povećaju narednih godina sa novom politikom, novim modelima i aktuelizovanom ponudom.
„Dostupni su motori sa unutrašnjim sagorevanjem, hibridi, blagi hibridi, plug-in hibridi i električna vozila. Pored kupovine za gotov noca, u poslednje vreme imajući u vidu celu situaciju jako je dobra stvar što u ponudi imamo kredite i šume kako bi ljudi mogli sebi da priušte nov automobil. Kada uzmete neizvesnost pri nabavci polovnih vozila, a uzmete garanciju za kupovinu novih i mogućnost otplate na rate onda je pametniji izbor da se opredelite za nov automobil”, rekao je Radićević.
Što se tiče garancije na fordova vozila ona iznosi pet godina ili 100 000 ili 150 000 km u zavisnosti od modela. Na perfoaraciju lima i koroziju je 12 godina, a pomoć na putu je prisutna prve dve godine.

Autostad Motors Čačak od ove godine je ovlašćeni prodavac i serviser MG automobila. MG kompanija ima tradiciju dugu sto godina, a u pitanju je ponuda benzinskih kako turbo i atmosferskih motora, tako i plug-in hibridi i električnih vozila.

„Ponuda će tokom godine biti proširena na neke manje modele, a ono što ih generalno odlikuje je velika garancija, odnosno sedam godina ili 150 000 kilometara. Jako su bogati opremom sa jako prihvatljivom cenom”, rekao je Radićević.

MG model ZS

Najmanji SUV u ponudi je ZS standar sa sajamskom cenom iznosi 16 990 evra. Tokom godine se očekuje jedan manji model MG 3, dužine četiri metra i spada u grupu manjih vozila koji će biti pravi hit sa cenom i sa karakteristikama koje nudi.

Srđan Đoković brend menadžer MG Motor Srbija rekao je da već treći put izlažu na Sajmu automobila, 2022. su imali premijeru brenda, dok su druge godine uzburkali stanje u auto industrij, dok ove godine pokazuju pravu snagu MG.

Srđan Đoković brend menadžer MG Motor Srbija

„MG je svake godine prestižniji brend od koga se očekuje da svakodnevno napreduje, što i činimo. Ovaj britanski brend je deo Sajk motors grupacije koji je sedmi najveći proizvođač automobila u svetu. MG je orjentisan na posebne potrebe zadovoljnih kupaca a podjednaku posebnu pažnju pridaje održivoj budućnosti cele planete. Svaki novi model je spoj modernog dizajna u sprezi sa najnovijom tehnologijom. Posetioci sajma imaju na raspolaganju četiri najnovija modela po specijalnim cenama, i popustom za prvih sto kupaca”, kazao je Đoković.


GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti sajam automobila beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.316.817 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)