Ко су чачанскe ,,Баке прасад” и да ли се том злу може стати на пут, ко је следећа мета ? 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Ко су чачанскe ,,Баке прасад” и да ли се том злу може стати на пут, ко је следећа мета ?
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
14.12.2021 | 0 коментар(а)



Видели смо како је насиље са друштвених мрежа однело један млад живот, а онда извињавање једне појаве са ријалити именом ,,Бака прасе” који

пере руке и тврди да није крив за смрт девојке која је месецима била изложена медијском линчу, и да то није желео.

Нешто слично већ пар година догађа се у Чачку од стране  портала „Озон прес” и фејсбук странице „Дневна доза Чачанина”. На поменутој друштвеној мрежи на стотине грађана било је  бесомучно малтретирано, и на њихов рачун сручило се на хиљаде застрашујућих коментара и претњи који стижу са лажних профила и мреже ботовске организације која је већ увелико превазишла све досадашње. Тако ћете са лажних профила из Бора, Зајечара, Беча и ко зна којих адреса видети невероватно генерисање мржње усмерено на мету који они нацртају, Нешто слично недавно је платила главом Кристина Кика Ђукић .

Устајем против насиља са интернета, Кика је велика опомена

Да ли је нормално да чачански „Озон прес” чије мете су циљане  а коментари такође генерисани мржњом, усмери их на личности? Као такви намерно су одобравани, чак и писани од самих администратора. Примера ради, само о Гвоздену Николићу тај таблоид емитовао је преко 70 негативних  текстова и на хиљаде коментара усмерених на њега и његову породицу. Јасно је као дан да се ради о намерном цртању мете због чега је Николић био нападнут од стране острашћених присталица фејсбук странице „Дневна доза” коју води Павле Јелесијевић и који се нападима на Николића служи неколико година тврдећи да се бави криминалним пословима и пљачком буџета.

,,Тачно је да већ неколико година трпим стравичан притисак  од стране „Озон преса” и његовог власника који серијски пласирају лажи о мени. Било шта да ми се догоди знајте да су Стојан Марковић и Павле Јелесијевић заједно са криминалцом  из Холандије криви за то. Вероватно бих био најбољи када бих се придружио њима и електронски масакрирао своје суграђане. И понижавао државу у којој живим. Ја то нећу и не могу. Мене нису напали Чачани већ организована група која пресреће људе по граду  и питање је само ко је следећа мета. После свега што су објавили постаје оправдано убити или, како позивају у коментарима, поломити га за цео живот. То није нормално, устајем против таквих  и позивам грађане да се не плаше, већ да пруже отпор насилницима са друштвених мрежа који то не раде случајно. Морамо заштитити свакога, ако је згрешио зна се ко суд и за то постоје институције. Не може `Озон` да суди а `Доза` пресуђује ” - казао је Николић у Дневнику западне Србије.

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


baka prase dnevna doza čačanina ozon press napadi uvrede

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.212.928 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)