Лучани добили новац за реконструкцију зграде Центра за социјални рад 



 
Лучани добили новац за реконструкцију зграде Центра за социјални рад
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
17.06.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Општина Лучани је после спроведеног јавног позива за доделу средстава из Буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности
Уговор су потписали министар рударства и енергетике Александар Антић и председник општине Лучани Миливоје Доловић, фото: РИНА

за пројекат „Реконструкција центра за социјални рад у Гучи” добила 4.900.594 динара (60.2 одсто вредности читавог пројекта) од Министарства рударства и енергетике.

Читав пројекат вреди 9,2 милиона динара а разлику од око приближно 3,2 милиона ће обезбедити Општина Лучани из свог буџета. Уговор су потписали министар рударства и енергетике Александар Антић и председник општине Лучани Миливоје Доловић.

Лучани добили новац од Министарства рударства и енергетике

„Зграда Центра за социјални рад је у прилично лошем стању и годинама није улагано у њу, овим пројектом ће се комплетно реконструисати и добити потпуно нови изглед. Улагање у енергетску ефикасност је улагање у уштеду новца из локалног буџета, улагање у будућност. Трудићемо се да и у наредном периоду улажемо у израду квалитетне пројектно - техничке документације како би могли да учествујемо на озбиљним конкурсима као што је овај. Од 62 пријављене локалне самоуправе само њих 24 је добило средства што говори о томе да се морају имати што бољи и квалитетнији пројекти”, рекао је Доловић.

Иначе, председник Општине Лучани најављује и потписивање два уговора са Канцеларијом за јавна улагања у наредних месец дана и то за реконструкцију Средње школе у Лучанима и Основне школе „Милан Благојевић" из Лучана.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.715.717 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)