Bogoljub Karić – Moja podrška progresu Srbije i liderstvu predsednika Aleksandra Vučića je neoboriva i višestruko potvrđena 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Bogoljub Karić – Moja podrška progresu Srbije i liderstvu predsednika Aleksandra Vučića je neoboriva i višestruko potvrđena
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
28.05.2023 | 0 коментар(а)



Na osnovu današnjeg prepodnevnog objavljenog priloga na internet portalu lista „Alo!“ pod naslovom „Izdao Vučića i okrenuo leđa predsedniku“,

koje je prenošeno i na drugim medijima, objavljujemo saopštenje u celosti Bogoljuba Karića po pitanju zloupotrebe medijskog prostora i dovođenja njegovog imena u vezu navedenog konteksta:

„Pominjanje moga tvita upućenog gospođi Seki Aleksić je bio moj logični gest kao ličnom prijatelju, koja je u periodu najžešćih političkih progona mene i članova moje porodice 2005. godine od strane bivše „demokratske“ vlade, svojim javni istupima jedina javno istupala i pokušavla da zaštiti naš integritet i ukaže na zloupotrebu vlasti. Moj tvit od jedne reči je bilo isključivo lični akt prijateljske podrške njoj, bez ulaženja u bilo kakvu suštinu njenih privatnih aktivnosti i opredelenja.

Pominjanje okretanja leđa Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću je pokušaj, da se na ovaj način obezvredi i poništi moja decenijska bezrezervna podrška dokazanom razvoju i napretku Republike Srbije pod njegovim liderstvom. Uvek sam isticao, a to radim i sada, da za predsednika imamo političkog lidera i domaćina koji je nakon dvadeset i više godina otvorio Republiku Srbiju prema svetu, probudio uspavane nacionalne potencijale, zaustavio konstantno propadanje privrede, uveo nas u parterstva sa najuglednijim svetskim kompanijama i razvio trajna prijateljstva sa ekonomski i razvojno najuglednijim zemljama sveta.

Današnja Srbija je zemlja repozicionirana kao ključni uticajni politički subjekt na Zapadnom Balkanu, kao faktor regionalnog mira, razvoja i saradnje, upravo deceniju dugim uloženim nadljudskim naporima predsednika Aleksandra Vučića i njegovoj političkoj hrabrosti da na sve načine obezbedi mir i saradnju u regionu. Takva njegova misija nema alternativu i jedino ona garantuje mogućnost daljeg napretka nacionalne ekonomije i privrede, stvaranje nove industrijske visokotehnološke razvojne baze za 21. vek, zapošljavanje naših mladih generacija, zaustavljanje odliva naših ljudskih resursa, i stvaranje osnova za konstantno podizanje opšteg društvenog standarada i kvaliteta života svih građanki i građana Republike Srbije.

Zato je moja podrška ovakvim njegovim naporima nenarušiva i ne može se menjati zlonamernim natpisima i lažnim vestima”, kaže se u saopštenju Bogoljuba J. Karića.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


saopstenja bogoljub karic alo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.298.132 посета
Тренутно на сајту: 423 посетилац(a)