Порез у Пријепољу по „старим ценама” 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Порез у Пријепољу по „старим ценама”
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
15.11.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Стопе пореза на имовину и земљишта остаће непромењене и наредне године,

како се не би додатно оптерећивали грађани и привреда, одлука је Општинског већа у Пријепољу.

На седници је, усвојен и Извештај о извршењу буџета за првих девет месеци ове године и извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности пословања ЈКП „Лим“.

„Иако то не прати реалну ситуацију на тржишту, пореске основице остаће непромењене”, истакао је председник општине Пријепоље Владимир Бабић образлажући ову одлуку Општинског већа.

Председник општине Пријепоље Владимир Бабић, фото: ПП Медиа

Веће је разматрало и Извештај о извршењу буџета за првих девет месеци ове године. Председник општине Пријепоље изразио је задовољство пуњењем буџета, које је близу 100 одсто, док је извршење око 70 одсто.

Приликом разматрања извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности пословања ЈКП „Лим“ за првих девет месеци ове године, установљено је да ЈКП „Лим” послује са губитком од нешто више од 5,3 милиона динара, што је према речима Џевада Бегановића, последица повећања минималне цене рада и актуелних цена комуналних услуга које не прате поскупљење енергената.

Такође, за потребе Комуналног предузећа, Општина ће определити 12 милиона динара за набавку трактора за зимско одржавање путева.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje porrez opstinsko vece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.924.183 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)