Сутра стартују „Чобански дани” у Косјерићу, ево ко вас чека на Брду Град 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Сутра стартују „Чобански дани” у Косјерићу, ево ко вас чека на Брду Град
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
28.07.2022 | 0 коментар(а)



Косјерић - „Чобански дани” на Брду Град у Косјерићу стартују сутра када се очекује и свечано отварање манифестације у 20.00 часова,



након чега креће ревијални програм и мини концерт виолиниста Сабора виолиниста Србије.

У суботу, 30. јула, на Брдо Граду, десетак километара изнад Косјерића у 13:00 часова почиње такмичење „Ловачка гулашијада”, а у 16:00 часова ће бити одржане Дечје чобанске игре.

Последњег дана јула, у недељу одржаће се спортске чобанске игре, штрапаријада, саборски дефиле и главни програм који подразумева старо певање у Срба, избор најлепше чобанице и проглашење победника.

Пратећи програм овогодишњих Чобанских дана подразумева промоцију сеоских домаћинстава, пчеларска изложба, такмичење у руковању моторном тестером, као и концерти естрадних уметника, Биљане Сечивановић, заказан за први дан манифестације и Милана Топаловића Топалка у суботу, 30. јула.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cobanski dani kosjeric koncerti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.491 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)