Vučić uoči glasanja u UN: Sutra će se sve videti, ko su nam prijatelji i ko su nam lažni prijatelji 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
Vučić uoči glasanja u UN: Sutra će se sve videti, ko su nam prijatelji i ko su nam lažni prijatelji
Trenutno na sajtu: 263       |       Podeli:
22.05.2024 | 0 коментар(а)



Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Njujorka video-porukom uoči glasanja o rezoluciji o Srebrenici.
Foto: GZS




"Sutra je 23. maj, nije Vidovdan, ali za nas biće baš kao Vidovdan. Sutra će se sve videti - videće se i ko su nam prijatelji i ko su lažni prijatelji i ko su oni koji nam nikada nisu bili prijatelji", naveo je Vučić u video-poruci na Instagramu buducnostsrbijeav.


"Naravno, biće mnogo licemerja, biće mnogo neistina, biće mnogo svega na šta smo odavno naučili - o kojima će oni koji sve čine protiv Srbije da nam objašnjavaju da u stvari sve to čine upravo zbog Srbije jer mnogo bolje nego mi razumeju naše interese u budućnosti", ističe Vučić.

"Za mene težak dan. Svakako najteži od kada sam predsednik i premijer, u političkom smislu. I za mene je Vidovdan. Videću sutra hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbezobzirnijima, najbahatijima, od kojih su u prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobegli, ili gotovo svi uzmakli. Uplašili su ih svojim pretnjama brutalnim, o čemu ću vam takođe govoriti. Srbiju ne mogu da uplaše. Nikada nisu mogli da je uplaše. Samo brinem hoću li biti dovoljno na visini zadatka da ne razočaram svoj narod. Druge brige sam prebrinuo, više ih nemam. Samo bih želeo da svaki Srbin sutra svuda u svetu zna da sam dao sve od sebe braneći čast i obraz našeg naroda. Vama hvala, Srbi širom sveta, građani Srbije na ogromnoj podršci i hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar koju su pogrešili - mislili su da nas unize. Vinuli su nas kao narod u visine, a nas Srbe koje je teško ujediniti uspeli su da ujedine. Hvala im na tome, a ja vam obećavam - moguće je da ću da pogrešim, moguće je da ću mnoge od vas da razočaram, ali vam garantujem da ću dati sve od sebe i biću hsrabar onoliko koliko mogu. Boriću se za našu svetinju, za našu Srbiju", poručio je predsednik Srbije.

 

 

GZS

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.852.543 посета
Тренутно на сајту: 262 посетилац(a)