Борба са сметовима у општини Љубовија, без струје село Оровичка Планина 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              Zbog radova u tunelima Savinac i Šarani obustavlja se saobraćaj u levoj tunelskoj cevi              Danas je Međunarodni dan porodice              Pred nama varljivo majsko vreme             

 
Борба са сметовима у општини Љубовија, без струје село Оровичка Планина
Trenutno na sajtu: 239       |       Podeli:
07.02.2020 | 0 коментар(а)



Љубовија - Село Оровичка Планина и даље је без електричне енергије, каже Душко Марковић, технички руководилац ЈП Љубовија.
Сметови се чисте, далеководи поправљају, Фото: ГЗС

Далековод се простире преко планине Бобије, а услед олујног ветра, покидане су жице . Сметови отежавају прилазе, али очекујемо да ће екипе Електродистрибуције успети да санирају штету , у што краћем року”, рекао је Марковић за ГЗС.


“ Штете се санирају, села која су јуче, попут Савковића, Горњих Кошаља и Трешњице били без струје, данас имају уредно снабдевање електричном енергијом.

Сметови се чисте, по приоритетима, да би омогућили прилазе до сваке куће, али и радницима који оспособљавају електро мрежу.


“ У зони Горње Кошље, снег је очишћен до школе, а преостаје да се очисти правац који повезује Водице и Кошље брдо, као и село Трутинац, у кањону реке Трешњице.

Очекујем да ће ситуација бити знатно боља у наредних два до три дана”, додаје Душко Марковић, технички руководилац ЈП Љубовија.

 

 



ГЗС









PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


koslje smetovi ljubovija drina sneg orovicka planina bobija Dusko Markovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.089.242 посета
Тренутно на сајту: 240 посетилац(a)