Svečana dodela diploma na Alfa BK Univerzitetu 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Svečana dodela diploma na Alfa BK Univerzitetu
Trenutno na sajtu: 563       |       Podeli:
12.04.2024 | 0 коментар(а)



Beograd - Na Alfa BK Univerzitetu svečano su dvadeset i sedmi put dodeljene diplome studentima osnovnih studija.



Predivan dan u Beogradu ulepšan je smehom i aplauzima uvaženih gostiju, profesora, studenata i njihovih ponosnih porodica. U prelepom ambijentu amfiteatra Alfa BK Univerziteta održana je svečanost koja je obeležila najlepši dan u životu svakog studenta. Dodeljene su diplome za završene osnovne studije na Fakultetu za menadžment u sportu, Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za finansije, bankarstvo i reviziju, kao i na Fakultetu za strane jezike.

„Alfa BK Univerzitet postoji već 31 godinu, a ovo je dvadeset i sedma svečana dodela diploma. Ponosni smo na sve naše studente i ponosni smo na činjenicu da je do sada više od 26.000 diplomiranih studenata odabralo naš Univerzitet kao prvu stanicu na putu profesionalnih uspeha. Na današnji dan, 12. april 1961. Jurij Gagarin je napravio prvi let u kosmosu. Želimo da vam današnji dan bude i faktički i metaforički vaša karta za put u neslućene visine. Čestitam vam od srca i srećno’’, pozdravio je okupljene rektor Alfa BK Univerziteta prof. dr Jovan Veselinović.

Nemanja Mosurović, student Fakulteta informacionih tehnologija, proglašen je za studenta generacije. Završio je osnovne studije sa prosekom 10, a za vreme studiranja volontirao je u Fondaciji Braća Karić, što dodatno govori o ličnim i profesionalnim kvalitetima studenta na kog je ponosan ceo Alfa BK Univerzitet.

Nemanja Mosurović, student Fakulteta informacionih tehnologija, proglašen je za studenta generacije

Nakon svečane dodele diploma, organizovan je koktel, na kome su studenti sa porodicama i profesorima uživali u svom predivnom danu. Kao prvi privatni Univerzitet na ovim prostorima, sa tradicijom dugom preko 30 godina, sa Alfa BK Univerziteta ističu da su ponosni na preko 26.000 uspešnih menadžera, diplomata, poliglota, ekonomista, inženjera koji su svoja akademska zvanja stekli upravo na ovoj instituciji visokog obrazovanja i naglašavaju da Univerzitet svoj početak i dugogodišnji uspešni rad duguje pre svega svojim osnivačima – porodici Karić. U ime osnivača, profesora, asistenata, saradnika, i svih zaposlenih na Univerzitetu, Alfa BK Univerzitet izražava najdublju zahvalnost i želi studentima svaku sreću u životu – da se dalje usavršavaju, da znanje i stručnost uspešno primenjuju u radu, i da ostanu istrajni na svom putu. Takođe, iz Univerziteta podsećaju da je predupis na sve fakultet u toku, a više detalja pronađite na zvaničnom sajtu - alfa.edu.rs

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti beograd bk diplome alfa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.638.355 посета
Тренутно на сајту: 564 посетилац(a)