Исповест Ужичанке на твитеру: Иванин тата је два пута имао корону, први пут је прележао лако, други пут је умро 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Исповест Ужичанке на твитеру: Иванин тата је два пута имао корону, први пут је прележао лако, други пут је умро
Trenutno na sajtu: 761       |       Podeli:
20.04.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Твит једне Иване из Ужица за само неколико сати привукао је велику пажњу на домаћем Твитеру.

Девојка је описала трагичну судбину свог оца који је први пут прележао ковид на ногама - да би га вирус када га је добио други пут одвео у гроб.
Девојка је до детаља испричала ток болести свог оца који је, како тврди, био непушач без икаквих здравствених проблема, али је његов организам ослабљен првом вирусном инфекцијом други пут подлегао опаком вирусу.

Исповест кориснице Твитера под надимком @sljivana уз њену дозволу мдији су пренели у целости:

- На дан када се моја мајка вакцинисала, оцу је потврђен ковид. Прележао је лако, и било је да прође два месеца, па да се вакцинише. 25 дана касније добио је много јаче симптоме, поново позитиван тест, 6 дана на кућном лечењу, потом три недеље у болници. Преминуо је у четвртак.

Човек који је одрадио 40 година радног стажа без ичег јачег од кијавице, непушач, виталан, 67 година. Када сам га одвезла у Ковид болницу, расплакала сам се, а момак на пријему се смејао Шта вам је, он је лакши болесник, за час ће кући. Више га никада нисам видела.

Ово не пишем, јер ми требају изјаве саучешћа, имала сам и имам много од свих људи који нас познају, свих дивних људи који су дошли, писали, подржали, у неверици да се ово десило и да таквог човека више нема. Пишем због оних који воде кампању да корона не постоји и не убија. Не дајте да вас заварају. Лично, желим им да умру у најгорим мукама, иако се стидим што нисам боља особа и што тако нешто мислим.

Пишем зато што је мој отац имао најбољу негу, и умро је док га је моја сестра од стрица, медицински радник, држала за руку. И сваку појединост тока његове болести знам. Корона постоји и убија, подмукло, таман кад мислиш да је кренуло на боље.

Напоменула бих да у тренутку смрти он није био ковид позитиван, али су последице које је вирус оставио на његовим, до тада здравим плућима, биле несагледиве. Д димер је био 11.000 у тренутку смрти.

Сваки антикоронаш ће вам рећи хаха, како умро, а није имао корону. Не слушајте их. Пљуните их кад год крену да вам причају своје теорије завере. Мој отац могао је да живи још 20 година, у слози и љубави каквој смо до сада живели. Више га нема. Не дајте да се то деси вашим драгим људима, не подлежите небулозним теоријама завере интернет свезналица.

Он сам био је у дилеми око вакцине, сматрао је да се не зна још довољно, да је њему имунитет јак, не пије лекове, здраво живи, пије разне чајеве итд. Убрзо је променио мишљење, али до вакцине није стигао. На најгори и најтужнији начин смо имали увид и у број оболелих и преминулих, као и стање у капели, где људи немају где с телима.

Тресу ми се руке док ово пишем, и све бих на свету дала да је мој отац жив. Никада овде нисам писала о личним стварима, дешавањима, нити сам иког убеђивала у своје ставове, везано за шта год. Ипак, осећам моралну обавезу да ово напишем, ако ће спасити барем један живот - написала је Ивана.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice ivana korona tata

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.063.271 посета
Тренутно на сајту: 762 посетилац(a)