Osnovna škola „Preljina”: Dodela nagrada najuspešnijim učenicima 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Osnovna škola „Preljina”: Dodela nagrada najuspešnijim učenicima
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
28.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - U Osnovnoj školi „Preljina”, uz prisustvo učenika, roditelja i nastavnika, priređena je svečanost u čast najboljih, najvrednijih i najuspešnijih učenika.



„Naša škola može i želi da pamti i da se pohvali svojim najuspešnijim učenicima, da ih nagradi i poželi još više uspeha u daljem nastavku školovanja. Posebna nam je čast da danas možemo nagraditi učenike koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima. Zahvaljujemo se nastavnicima koji su zaslužni za ove fantastične rezultate”, poručuju iz Osnovne škole „Preljina“.

Ovom prilikom je svečano ispraćena i generacija maturanata. Na sednici Nastavničkog veća za Učenika generacije, proglašena je Mina Beljaković. Njena upornost, posvećenost i empatija su nadahnuli i postakli mnoge njene drugove da krenu istim putem.

Mina Beljaković, Milica Kovačević i Dimitrije Obradović nosioci su diplome „Vuk Karadžić“, koja se dodeljuje za ostvaren odličan uspeh iz svih nastavnih predmeta i značajne rezultate na takmičenjima tokom školovanja.

Sportista generacije je Mirko Stepić, on je ponosni nosilac brojnih timskih i pojedinačnih nagrada iz oblasti fizičke kulture - odbojke, futcala, stonog- tenisa i streljaštva .
Maturanti su ispraćeni porukom: „Vreme je da krenete u veliku avanturu srednje škole. Prvi dani mogu biti izazovni, ali se oslanjajte na svoje sposobnosti i veru u sebe. Neka vam osnovna škola bude temelj za uspehe koje ćete postići u budućnosti.“
A veliku zahvalnost svakako ide i svim učiteljima i nastavnicima koji su ovu generaciju vodili i podržavali tokom osnovnoškolskog putovanja.

„Hvala vam što ste im prenosili znanje i inspiraciju, ali i što ste im bili prijatelji i mentori. Roditeljima naših učenika se takođe obraćamo s poštovanjem. Vaša ljubav, posvećenost i podrška nikada nisu prestale. Hvala što ste bili uz svoju decu na svakom koraku, nastavite i dalje da budete njihova podrška i ohrabrenje”, poručili su voditelji programa Nikolina i Veljko.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti preljina dodela diploma svecanost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.312.319 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)