Напредњаци из Горњег Милановца поручују: Као и увек, бићемо уз свог председника, резервну отаџбину немамо, нико је боље од њега није чувао! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Напредњаци из Горњег Милановца поручују: Као и увек, бићемо уз свог председника, резервну отаџбину немамо, нико је боље од њега није чувао!
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
16.02.2023 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац најоштрије
Фото: ГЗС

осуђује синоћње догађаје испред Председништва Србије у организацији лажних десничара, лажних патриота и лажних политичара са представницима бившег режима који су упутили претње убиством председника Александра Вучића и позива надлежне органе, пре свега Тужилаштво, да реагују.

„Нечувено и лицемерно је да неко овако бесрамно, бескрупулозно, нељудски, непатриотски, прети убиством председнику државе, под велом родољубља и патриотизма. Када симболично треба да пошаљемо поруку српског јединства, љубави према отаџбини и неговању највиших вредности, на којима су створени и наша држава и наш национални идентитет, квазипатриоте оличене у неким новим лицима, али са старим режимом иза себе, покушавају да дестабилизују Србију, правећи од Александра Вучића мету, јер се једини храбро и достојанствено бори са њиховим лажним идеалима и не одустаје од јаке и независне Србије. То што је Александар Вучић мета, данас када се Србија суочава са историјски незапамћеним притисцима, јасно говори о тежини бремена, које носи за све нас један човек. Јасно говори о руљи, која је саму себе разобличила и показала право лице, јер неким налогодавцима очигледно смета јака и независна држава. Као и увек, бићемо уз свог председника, јер резервну отаџбину немамо, а нико је боље од њега није ни чувао! Живела Србија”, наводи се у саопштењу ОО СНС Горњи Милановац.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac sns podrska napad predsednik vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.342.941 посета
Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)