Конституисан локални Савет родитеља 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Конституисан локални Савет родитеља
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
17.10.2022 | 0 коментар(а)



Прибој - Према Статуту СО Прибој, локални парламент донео је одлуку о формирању Локалног савета родитеља,

у који су чланове делегирале све основне и средње школе на подручју општине Прибој.

Конституисању новог савета родитеља, као скупштинског тела, присуствовао је и председник СО Прибој, Борис Мрдовић, који је посебно апострофирао напоре руководства локалне самоуправе у креирању што бољег привредног амбијента и услова у њему,како би што више младих људи одлучило да остане у овом граду,где би формирали своје породице,а тиме би било и више деце.

Локални савет родитеља има координирајућу функцију, и биће нека врста везе између родитеља,школа и локалне самоуправе, а делокруг рада дефинисан је законским оквирима.

На конститутивној седници, за председника Локалног савета родитеља изабран је Владе Милошевић,а функцију заменика обављаће Драгана Ћирковић.Настојаће,кажу, да да раде као тим,да успешно реализују све псотављене задатке, на добробит свих родитеља и њихових школараца.

На првој седници Савета родитеља било је речи и неким конкретним активностима - о превозу ученика,поготову са сеоског и приградског подручја,надокнадама за ђаке пешаке,али и побољшању школског простора, као што је случај са простором за наставу за ученике Музичке школе из Пријепоља, одељења у Прибоју....

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.881.334 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)