Почиње реконструкција моста Скелани: Уместо 450 КМ, роба ће путовати само 450 метара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Почиње реконструкција моста Скелани: Уместо 450 КМ, роба ће путовати само 450 метара
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
29.10.2019 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Границу између Србије и Босне и Херцеговине у Скеланима и даље не прелази ниједно теретно возило, тако да бројни превозници



уместо да своју робу лакше и брже превезу путујући два километра, возе 400 километара кроз целу Србију како би стигли на гранични прелаз у Лозницу или Мали Зворник. Ове муке требало би да буду готове следеће године.

Младен Лукић народни посланик

“Влада РС издвојила је 365 милиона динара за реконструкцију моста, јер због лошег стања у ком се налази саораћај није дозвољен за теретни саобраћај. Следеће године се креће са радовима, а након тога 2021. године биће урађен и интегрисани гранични прелаз са наше стране што ће допринети несметаном протоку робе на овом прелазу”, рекао је за РИНУ, Младен Лукић, народни посланик из Бајине Баште.

Пуштање граничног прелаза у Скеланима допринеће привредном развоју Бајине Баште, и формирању нове пословне климе, која ће погодовати доласку нових инвеститора у овај крај.

 

Председник општине Бајина Башта Радомир Филиповић

“Недостатак робног саобраћаја велики је проблем за нас. Кад то коначно решимо имаћемо много више могућности и општина Бајина Башта више неће бити слепо црево. Изградња кључних саобраћајница, приближавање ауто-пута и изградња тунела Кадињача пружиће нам нови прозор у свет”, рекао је председник општине Бајина Башта, Радомир Филиповић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.541.052 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)