Вучић: Изазови изискују да се ујединимо и неопходност поштовања међународног права 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Вучић: Изазови изискују да се ујединимо и неопходност поштовања међународног права
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
29.03.2023 | 0 коментар(а)



Изазови са којима се суочавамо на глобалном нивоу изискују да се ујединимо, поручио је данас председник Србије Александар Вучић



у обраћању на онлајн Самиту за демократију на којем учествује на позив председника САД Џозефа Бајдена.
Вучић је рекао и да је сукоб у Украјини поново на светло дана изнео неопходност универзалног и непоколебљивог поштовања међународног права и да ће Србија наставити да заговара доследно поштовање неселективне примене тих одредби и принципа, објављено је на инстаграм налогу будуцностсрбијеав.

"Принципи поштовања људских права, владавине права и међународног поретка заснованог на правилима, треба да пренесе и поштује свако од нас. Актуелни сукоб у Украјини је, поново, на светло дана изнео апсолутну неопходност универзалног и непоколебливог поштовања међународног права од стране свих. Република Србија ће наставити да заговара доследно поштовање неселективне примене тих одредби и принципа", истакао је Вучић.

Око 120 лидера из целог света, међу којима и председник Србије, позвано је да ове недеље учествује на другом Самиту за демократију.

 

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic samit demokratija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.126.941 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)